Lentile

MATERIALE

MATERIALE

Primul pas pentru obținerea unei lentile oftalmice cu proprietăți optice superioare este folosirea unui material optic de calitate. Din acest motiv, pentru producerea lentilelor de reţetă Interoptik, folosim doar materie primă de marca.

Toate lentilele Interoptik sunt garantate 2 ani de zile pentru rezistenţă în timp, acţiune fotocromatică şi filtru polarizant.

HEP

High End Pressling by Rodenstock. 

Pentru producerea lentilelor Interoptik incolore folosim semifinisatele HEP Materials. Acestea sunt produse de către concernul german Rodenstock din materiale de cea mai bună calitate. Se caracterizează prin omogenitate ridicată, precizie și stabilitate in timp. 

PRO410

Material organic modern produs de catre Rodenstock ce oferă protecţie UV în material extinsa până la 410 nm. Filtrează lumina albastră înalt energetică pentru protecţie suplimentară dar oferind în acelaşi timp lentile clare, fără nuanţa gălbuie. 

Disponibile în indice 1.6 şi 1.67 varianta incoloră.

COLORMATIC

Pentru producerea lentilelor fotocromatice Interoptik folosim materialele performante ColorMatic dezvoltate de catre Rodenstock. Cu o tradiție de zeci de ani, tehnologia ColorMatic este recunoscuta pentru performantele fotocromatice de top. 

  • ColorMatic IQ 2: cu o plaja de reacţie mare, de la 8% la 85%, sunt perfect clare in interior si se inchid la exterior. 
  • ColorMatic IQ 2 Sun: Special pentru ochelarii de soare cu dioptrie au plaja de reacţie de la 55% la 85%, lentilele ramanand inchise in interior.

TRANSITIONS GEN 8

Transitions® Signature® GEN 8™ sunt primele lentile fotocromatice inteligente cu tehnologie revolutionara din nano-compozit care imping performantele fotocromatice la un nou nivel si ofera vedere optima, comfort si protectie pe parcusul intregii zile.

  • Transitions Signature Gen 8: plajă de reacţie de la 8% la 85% cu protecţie UV completă. 
  • Transitions XTRActive: se activează chiar şi în spatele parbrizului şi îşi păstrează proprietăţile fotocromatice şi la temperaturi ridicate. 

NUPOLAR

Lentilele polarizate de marca Nupolar produse de catre Younger Optic sunt special concepute pentru a bloca stralucirile cauzate de suprafețele orizontale. 

  • Nupolar: Lentile de soare cu filtru polarizant şi cu dioptriile purtătorului. Disponibile în 3 culori, maro, gri şi verde-gri 
  • DriveWear: Lentilele polarizate special concepute pentru utilizarea in interiorul masinii, 

TRIVEX

Trivex oferă proprietăţi optice superioare comparativ cu alte materiale, este foarte rezistent la impact şi oferă lentile
foarte uşoare – este unul dintre cele mai uşoare materiale disponibile pe piaţă. 

Potrivit pentru ochelarii sport sau cei de protectie, datorita rezistentei la impact.

XTRACTIVE POLARIZED

Lentile Xtractive Polarized produse de catre Transitions sunt fotocromatice polarizate special concepute pentru a reactiona la schimbarea intensitatii luminii si a bloca stralucirile cauzate de suprafețele orizontale.

GĂSEȘTE OPTICI PARTENERE