Ochelari pentru citit
Ochelari pentru citit

Inginerii focalizării

Pe lângă funcţia lor esenţială ochelarii pentru citit Porche Design oferă design de cea mai înaltă calitate, cel mai purist stil, tehnologie de ultimă generaţie şi funcţionalitate perfectă. Nu doar o pereche de ochelari, un exponent al stilului pentru domni.

Porsche Design oferă un produs premium. Esenţa luxului. Exemplu al esteticii atemporale. Oglindă a modernismului clasic.

Ochelarii de citit Porsche Design cu mecanism de împăturire

Colecţia Porsche Design include modelul pentru citit P'8810, cu un mecanism de impăturire ingenios şi inovativ. Rama este formată din opt segmente care se pot împături pentru o dimensiune minimă de 9 / 3 cm, nu cu mult mai mare decât o brichetă.

Mai mult, modelul P'8810 captivează prin designul pur, funcţionalitatea maximă şi desigur aspectul elegant şi dinamic. Materialele de fabricaţie sunt un mix între titan ultra-uşor şi plastic hi-tech, oferind ramei stabilitate şi confort excepţional la purtare. Expresia dinamică a ochelarilor este subliniată de frontul caracteristic ochelarilor de citit Porsche Design şi de forma ergonomică a braţelor.

Ochelarii sunt montaţi direct cu lentile Rodenstock cu tratament superantireflex pentru confort optim la citit şi pentru a preveni deteriorarea lentilelor pentru timp îndelungat. Lentilele sunt extrem de subţiri şi uşoare, marcate Rodenstock. Dioptrii disponibile: +1,00 sf; +1,50 sf; +2,00 sf; +2,50 sf.

Ochelarii sunt însoţiti de un toc deosebit cu forma unui telefon mobil, foarte simplu de deschis prin presiune uşoară.