Ergo 2
Ergo 2

Rodenstock Ergo® 2

Lentilele pentru confort în spaţiul de lucru

Rodenstock a creat alternativa perfectă pentru spaţiul de lucru: lentilele degresive, pentru vedere la aproape şi intermediar, Ergo® 2. Zonele vizuale largi şi poziţionarea lor oferă vedere relaxată, fără oboseală, pentru poziţia naturală a capului şi a corpului.

Produsul de top în gama lentilelor degresive Rodenstock este Impression Ergo FS® 2 (FS = FreeSign), prima lentilă degresivă individualizată cu design variabil pentru vedere de aproape şi intermediar.  Datorită designului variabil distanţa principală poate fi aleasă în funcţie de preferinţele clientului. Sunt luaţi în considerare cei patru parametri individuali (PT, FFA, CVD, PD) şi parametrii de design, pentru a satisface necesităţile individuale ale fiecărui purtător. Astfel, beneficiaţi de cel mai bun confort posibil, cu o lentilă unică pentru fiecare purtător în parte.

Următoarele tipuri de lentile din familia Ergo® sunt: Impression Ergo® 2 - lentila degresivă individualizată pentru vedere de aproape şi intermediar şi Multigressiv Ergo® 2 - lentila degresivă optimizată în funcţie de distanţa pupilară pentru vedere confortabilă la aproape şi întermediar. Pentru aceste lentile sunt disponibile trei tipuri de design:

  • Book - distanţa principală 40 cm, câmpuri extinse de la 40 cm până la 1,2 m - ideale pentru citit
  • PC - distanţa principală 80 cm, câmpuri extinse de la 40 cm până la 1,5 m - ideale pentru calculator
  • Room - distanţa principală 150 cm, câmpuri extinse de la 40 cm până la 2,5 m  - ideale pentru încăpere.