Despre Noi
Despre Noi

Interoptik a început în 1992 ca o afacere de familie, fiind unic reprezentant în România al concernului german Rodenstock. Devenit între timp unul dintre leaderii de piaţă, Interoptik s-a dezvoltat continuu păstrându-şi însă puternice rădăcini în tradiţia de familie. 

Situată în Timişoara, oraş cu tradiţie în producerea lentilelor, firma noastră are ca activitate principală producţia de lentile pentru ochelari. Suntem specializaţi în producerea lentilelor de reţetă performante cu termene de livrare foarte scurte. Producem lentile marcă proprie Interoptik şi distribuim mărcile Rodenstock şi Interoptik în România. 

Distribuţia ramelor de vedere şi a ochelarilor de soare cuprinde o varietate largă de colecţii, ce acoperă toată gama de necesităţi.Din pasiune pentru optică.

Pasiunea noastră sunt lentilele pentru ochelari. Credem că suntem diferiţi de multe alte companii, pentru că facem totul din pasiune.  Colaborăm şi astăzi cu primul client din 1992, rata de menţinere a personalului trece de 97%, contractele cu brandurile pe care le reprezentăm sunt doar pe termen lung. Respectăm optica şi facem lucrurile aşa cum trebuie. Şi nu sunt doar vorbe, de 25 de ani e calea spre progres, calea prin care prosperăm şi rămânem stabili.

Credem cu tărie că şi în România putem produce lucruri de foarte bună calitate şi investim continuu pentru aceasta. Punem suflet în fiecare lentilă pe care o producem şi acest lucru se vede. 


Optici Partenere
Optici Partenere
Aflati care este cel mai apropiat optician de locatia dvs.
> click aici
Lentile de Ochelari
Lentile de Ochelari
> afla mai multe