Lentile de Contact
Lentile de Contact

Dezvoltare şi producţie la cel mai înalt nivel - noi îndeplinim orice pretenţie

Wöhlk este o companie cu tradiţie. Heinrich Wöhlk, afectat el însuşi de o deficienţă de vedere, în anii ‘30 a inițiat o intensă acțiune în  dezvoltarea primei lentile  din plexiglas de dimensiuni reduse, cu purtare prelungită.

După război, Heinrich Wöhlk îşi înregistrează în Kiel “Întreprinderea pentru Producţia Lentilelor de Contact Tari”.  Astăzi, după multe realizări revoluționare, portofoliul produselor Wöhlk cuprinde un mare număr din cele mai diverse lentile de contact: de la clasică lentilă de contact tare din plexiglas - pe care odinioară însuşi Heinrich Wöhlk a  purtat-o, continuând cu lentilele moi cu permeabilitate mare a oxigenului și conținut ridicat de apă și până la lentilele  colorate  sau lentile de contact speciale. Portofoliul de produse Wöhlk  oferă toate tipurile de lentile  de contact, punând accentul pe necesitățile individuale și fiziologice ale fiecărui purtător in parte.

Printr-o multitudine de geometrii speciale ale suprafeţei lentilei, Wöhlk poate oferi aproape fiecărei persoane cu deficienţă de vedere, lentila de contact perfectă.

Toate lentilele din portofoliul propriu, inclusiv toate materialele necesare în procesul tehnologic sunt fabricate în laboratoarele din Schönkirchen,Germania. Ca producător de lentile de contact, Wöhlk îndeplineşte cele mai înalte standarde, fiind certificat conform exigentelor norme industriale DIN ISO 9001. Astfel, toate produsele marca Wöhlk poartă semnul CE care garantează calitatea verificată.

Lentile de Ochelari
Lentile de Ochelari
> afla mai multe