Lentile de contact convenționale moi
Lentile de contact convenționale moi

Lentile de contact convenționale moi-marca Wöhlk

Lentile de contact  cu permeabilitate mare a oxigenului , confort  mărit la purtare și gamă largă de livrare. Lentilele de contact convenționale moi- marca Wöhlk sunt lentile individualizate, fiind fabricate după parametrii fiecărui ochi.

Lentile de contact cu înlocuire la 6 luni (bianuale)

Contact.Individual sferic/ toric Wöhlk

Noile lentile de contact bianuale din Hydrogel Biocompatibil.
Fabricată după parametrii exacţi ai fiecărui ochi în parte, aceste lentile oferă confort spontan şi centrare foarte bună.
Contact.Individual este prima alegere pentru ochii uscaţi şi sensibili, fiind totodată ideale pentru birou. Capacitatea de hidratare şi conţinutul ridicat de apă plasează lentila în fruntea clasamentelor.

 

Lentile de contact anuale

Weflex55/ Weflex55 color Wöhlk

Lentile de contact anuale, cu înlocuire zilnică şi design asferic al marginilor.
Datorită materialului de fabricaţie special, non ionic, Weflex55 este o lentilă cu o foarte bună
asimilare a oxigenului şi cu o excelentă rezistenţa la depunerile proteice.
Weflex55 este ideală pentru corectarea deficienţelor sferice de vedere la un astigmatism cornean de până la aproximativ 0.50dpt. Deasemenea Weflex55 este disponibil şi colorat.

 

Weflex55 toric/ toric color Wöhlk

Lentile de contact torice anuale, cu înlocuire zilnică şi design asferic al marginilor. Lentila Weflex55 toric are suprafaţa convexă torică, suprafaţa concavă este identică cu Weflex55, acest lucru uşurând adaptarea în mod esențial. Datorită faptului că Weflex55  toric nu are prismă, erorile de înălţime la utilizarea monoculară sunt excluse. În acelaşi timp, lentila rămâne subţire şi astfel garantează  o permeabilitate a oxigenului, mai mare decât la alte lentile torice. Mulţumită designului asferic al marginilor, lentila  prezintă o compatibilitate simultană, durabilă şi comportare excelentă la centrare.


Geaflex 70 Wöhlk

Lentile de contact anuale, cu înlocuire zilnică, conţinut ridicat de apă şi designul asferic al marginilor. Conţinutul ridicat de apă de 70% permite o excelentă  transmisibilitate a oxigenului prin urmare Geaflex 70 este potrivită pentru purtătorii cu aphachie sau miopie mare şi pentru perioade prelungite de purtare.


Hydroflex Wöhlk

Lentile de contact anuale cu conţinut redus de apă. Recomandat pentru ochii uscați. Această lentilă non ionică conţine doar 38% apă, fapt care face lentila în mod particular extrem de potrivită pentru pacienţii cu ochi uscaţi. Hydroflex este disponibilă în varianta  RP(retinitis pigmentosa) si SP(pupila neagră). În cazul  RP zona pupilei poate fi colorată cu un  filtru decupat pentru a creşte contrastul în retinitis pigmentosa sau achomatoria. În cazul variantei SP, Hydroflex funcţionează ca o lentilă cu ocluzie completă pentru necesităţi terapeutice şi/sau cosmetice.