Office
Office

Soluţia perfectă pentru birou sau hobby

Lentilele degresive sunt destinate presbiopilor pentru vederea la aproape şi intermediar. Sunt recomandate tuturor clienţilor care nu doresc să fie limitaţi de caracteristicile ochelarilor pentru aproape standard, oferind confort vizual maxim la distanţă mică şi medie.

Spre deosebire de lentilele progresive, Office oferă zone vizuale mai mari la aproape şi intermediar şi adâncime spaţială mult mai mare decât lentilele convenţionale pentru citit.

 Portofoliul nou şi complet de lentile degresive InteroptikOffice Unique - singura lentilă individualizată degresivă produsă în România

Designul individualizat este realizat pe suprafaţa concavă a lentilei prin tehnologie Free Form şi individualizare AOT. În fabricarea lentilelor se iau în calcul toţi parametrii individuali ai fiecărui purtător în parte pentru performanţe vizuale excelente şi vedere periferică bună, până la marginea lentilei. În plus faţă de Office Perso oferă individualizarea sistemului optic de raze după fizionomia fiecărui purtător şi după caracteristicile ramei. Tipurile de design disponibile sunt: Book, PC, Room (prezentate mai jos) sau design variabil (distanţa principală individual variabilă).   

Poziţia lentilelor în faţa ochilor este definită de următorii parametri: distanţa pupilară, unghiul pantoscopic, curbura ramei, distanţa vertex.


Office Perso - personalizare AOT                

Alegerea perfectă pentru cei care doresc performanţe de top. Designul progresiv şi sistemul optic de raze sunt personalizate ţinând cont de fiecare prescripţie în parte. Sunt disponibile în trei tipuri de design:

Book: acoperă necesităţile pentru vederea aproape (citit, scris, meşterit, lucru manual, stomatologi, etc.), zona de acţiune a mâinilor fiind acoperită în totalitate. Distanţa principală este la 40 de cm.

PC: ideale pentru distanţa monitorului, acesta poate fi vizualizat clar pe toată lăţimea lui, dar se poate vizualiza clar şi persoana din faţa biroului precum şi tastatura fără mişcarea repetată a capului. Potrivite pentru munca la birou, laborator, etc. Distanţa principală este la 80 de cm, cu câmpuri extinse de la 40  la 150 de cm.

Room: ideale pentru nivel de încăpere. Potrivite pentru activităţi generale în interior (şedinţe, seminarii, relaţii cu clienţii). Distanţa principală este la 200 de cm, cu câmpuri extinse de la 200  la 400 de cm.

 Book                                   PC                                     Room

           


Office Free - cu degresie dinamică           

Evoluţia tehnică esenţială faţă de generaţia precedentă Office este faptul că degresia dinamică, corelată cu adiţia. Dacă la generaţia precedentă şi la Office 2 sunt posibile doar două degresii, de 0,75 dpt (tip A), respectiv 1,50 (tip B), la Office Free degresia este dinamică, adaptată fiecărei adiţii. Acest lucru garantează randament maxim indiferent de adiţie şi adâncime spaţială ideală pentru toate cazurile. Prelucrarea de înaltă precizie Free Form garantează acurateţe superioară şi claritate. Distanţa principală este la 80 de cm, cu câmpuri extinse de la 40  la 150 de cm.                                                                       

 


 In comparaţie cu generaţia anterioară de lentile Office, Office 2 Avantaj au un design îmbunătăţit ce oferă câmpuri vizuale cu 30% mai largi decât generaţia precedentă.