Tratamente
Tratamente

Protecţie de lungă durată şi intreţinere uşoară

Pentru protecţia lentilelor,  eliminarea reflexiilor şi pentru a reduce şi facilita curăţarea sunt aplicate tratamente de duritate, antireflex şi hidrofob.
Tratamentul  de duritate Duralux este obţinut prin aplicarea unui strat protector de lac pe lentilele din material organic, acesta conferă lentilei rezistenţă mai mare la deteriorările cauzate de acţiuni mecanice (zgârieturi, frecări, etc.) şi este recomandată aplicarea lui pe toate lentilele din material organic.

Pentru reducerea reflexiilor şi  lentile mai clare şi estetice, uşor de întreţinut şi durabile este aplicat un tratamentul antireflex.

Tratamentul antireflex este aplicat peste statul de bază de duritate iar deasupra este aplicat un strat de Clean Coat, strat ce facilitează curăţarea lentilei. Un tratament antireflex este format din mai multe straturi ultra-subţiri aplicate pe lentilă în condiţii de vacuum înalt.

Straturile de antireflex sunt optimizate în funcţie de compoziţia chimică, proprietăţi fizice şi grosime. Cu cât calitatea stratului aplicat este mai bună cu atât tratamentul va fi mai eficient.

Folosind ultima tehnologie germană în condiţii tehnice extrem de controlate, tratamentele antireflex de la Interoptik vă oferă cele mai moderne beneficii la un preţ avantajos.

Tratamentul hidrofob este inclus în toate tratamentele antireflex pe care le oferim.

Tratamentele de top Interoptik

> SuperBlue ExtraClar

> SuperAR ExtraClar

> SuperAR TopCoat

> SuperAR Clean