Colorări
Colorări

 Modă şi protecţie

De ce lentile colorate?

Lentilele colorate oferă mai multe beneficii: colorările uşoare oferă mai mult confort în condiţii normale de iluminare, lentilele pentru ochelarii de soare, mai intens colorate, oferă intensificare a contrastului şi protecţie împotriva strălucirilor şi a razelor UV. Rodenstock vă oferă o gama largă de culori, monocrome sau în degrade, desigur, indiferent de dioptrie.

SunContrast - intensificare a contrastului şi protecţie împotriva razelor soarelui

O lentilă bună de soare, vă oferă protecţie UV 100%. Lentilele SunContrast de la Rodenstock fac chiar mai mult, oferă vedere clară şi intensificarea contrastului chiar şi în condiţii de lumină puternică sau difuză. Lumina puternică a soarelui are proprietatea neplăcută de reducere a contrastului. De ce? Deoarece lumina din timpul zilei conţine o mare parte de lumină albastră difuză care se suprapune celorlalte culori, determinând vederea cu contrast scăzut. Lentilele SunContrast reduc lumina albastră la un nivel optim, obiectele redobândindu-şi detaliile şi culorile naturale.

Protecţie în orice moment

Vederea clară şi recunoaşterea detaliilor sunt extrem de importante atunci când conduceţi sau atunci când practicaţi sporturi afară. Lentilele bune trebuie să prevină strălucirile menţinând contrastul. Protecţia 100% UVA şi UVB este foarte importantă, mai ales în locaţiile cu reflexii puternice, de exemplu: la mare, pe zăpadă, la munte sau chiar în oraş.

Lentilele de soare Rodenstock garantează protecţie, filtrând complet toate radiaţiile UV până la 400 nm.

Vedere perfectă atunci când conduceţi

Condiţiile de lumină se pot schimba rapid în trafic. Acest lucru vă solicită foarte mult vederea. De aici, pot rezulta oboseala, durerea de cap şi pierderea concentrării.

Alegerea ochelarului potrivit pentru condus este foarte importantă: lentilele ColorMatic® Contrast sau lentilele SunContrast pentru condus, potrivite condiţiilor de iluminare din interiorul maşinii. Un avataj al acestor lentile este că oferă protecţie şi confort şi afară.

Culoarea potrivită în orice situaţie

 

       

 

Orange: Culoare ideală pentru sport şi activităţi de recreere. Compensează trecerile rapide de la soare la umbră şi invers, redare exactă a detaliilor chiar şi în condiţii de lumină difuză. 

 

 

Amber: Efect optim al contrastului pentru culoarea verde, astfel ideală pentru sporturi  practicate afară, ex. golf. 

 

 

Maro: Protecţia împotriva strălucirilor, cu redare naturală a culorilor. Ton cald, efect plăcut, revigorant.

 

 

Gri: Culoare progresivă, redare naturală a culorilor datorită filtrării egale a întregului spectru vizual. Efect neutru, compensator.

 

 

 

Verde: Cea mai bună percepţie a culorilor, cu intensificarea contrastului. Efect liniştitor, relaxant şi calmant. Perfectă pentru conducătorii auto. 

 

 

Drive: Ideală pentru şoferi. Efect de intensificare a contrastului, cu redare exactă a culorilor.  

 

 

Rame de Ochelari
Rame de Ochelari
> afla mai multe