Lentile
Rodenstock
   Unifocale
      Multigressiv Mono®
      Impression Mono®
      Plus
   Progresive
      ClassicLife®
      PureLife Free®
      Multigressiv® MyView 2
      Impression FreeSign® 3
      Intrebări frecvente
   Lentile Individualizate
      EyeLT
      Impression FreeSign® 3
      Impression Mono®
      Impression Ergo®
      Impression® Sport
      Impression Mono Sport
      Hyperop/Myop
      Intrebari frecvente
   Fotocromatice
      ColorMatic IQ® 2
      ColorMatic IQ® Sun 2
   Subţiri şi uşoare
   Confort la birou
      Ergo 2
      PC Perfalit
   Video Măsurare 3D
   Tratamente de top
      Solitaire® Protect Plus
      Solitaire TopCoat®
   Colorări
   Garanţie
   Laveta antiaburire FogFree
Interoptik
   Tehnologii
   Unifocale
      Optim
      Avantaj
   Progresive
      Excelit
      Office
   Lentile Individualizate
   Lentile personalizate
   Soare şi sport
   Materiale
      Hi Flex
      Policarbonat
      Transitions® VII
      SunSensors®
   Tratamente
      SuperBlue ExtraClar
      SuperAR ExtraClar
      SuperAR TopCoat
      SuperAR Clean
   Programul Expres
   Montaj
   Garanţie
Întrebări frecvente
Intrebari frecvente
Intrebari frecvente

Cele mai frecvente întrebări despre lentilele Impression.


Prin ce se diferenţează o lentilă Impression de la Rodenstock de o lentilă convenţională ?

Spre deosebire de lentilele convenţionale, lentilele Impression® de la Rodenstock sunt realizate în funcţie de parametrii individuali ai fiecărui purtător, cum ar fi: forma feţei, distanţa pupilară, dar şi forma ramei şi aşezarea ramei pe faţă. Rodenstock include aceşti parametri individuali în calculul şi producţia lentilelor Impression®. Rezultatul este o lentilă unică realizată pentru nevoile vizuale individuale ale fiecărui purtător şi care, în consecinţă, oferă vedere optimă.

Câte tipuri de lentile Impression® se pot comanda ?

Familia de produse Impression® oferă o gamă completă de lentile: unifocale, progresive, degresive (lentile optimizate pentru distanţe diferite la aproape şi intermediar), şi chiar lentile pentru sport, toate optimizate în funcţie de parametrii individuali ai fiecărui purtător.


Pot comanda lentilele Impression la orice optician ?

Folosiţi baza noastră de date cu optici partenere din toată ţara, la aceşti opticieni puteţi comanda lentile Impression® sau ne puteţi contacta direct şi vă vom recomanda un optician în oraşul dumneavoastră.


Care este nivelul de adaptare şi compatibilitate al pacienţilor la lentilele Impression® ?

Există pacienţi care nu se pot  acomoda cu lentilele progresive, dar progresivele Impression® se caracterizează printr-o reducere considerabilă a "efectului de balansare" şi zone vizuale binocular congruente la distanţă, intermediar şi aproape foarte largi, permiţând adaptare spontană şi compatibilitate pe termen lung. Prin urmare, chiar şi purtătorii de ochelari care au avut dificultăţi cu lentilele progresive convenţionale au şanse mari să se poată acomoda cu lentilele Impression®.

Cu ce sunt mai bune lentilele Impression® Mono faţă de lentilele unifocale convenţionale ?

Avantajul lentilelor Impression® Mono este acela că oferă cea mai bună calitate a vederii pe întreaga suprafaţă a lentilelor optimizate în funcţie de parametrii individuali ai fiecărui purtător. Cu Impression® Mono este folosită întreaga suprafaţă a lentilei pentru vedere periferică clară, fără distorsiuni. Beneficiile acestor lentile vor fi simţite, în special, de purtătorii de ochelari cu dioptri mari. Pe lângă avantajele optice, Impression® Mono oferă şi confort excepţional în purtare fiind subţiri şi uşoare.

Am probleme cu vederea când lucrez la birou (de ex. la calculator). Există o lentilă Impression® potrivită în acest caz ?

Ochelarii convenţionali pentru citit sunt adeseori inadecvaţi la locul de muncă, pentru că oferă vedere bună doar pentru zona de aproape. Confort vizual maxim în spaţiul de lucru obţineţi cu lentilele Impression Ergo FS® sau Impression Ergo®. Aceste lentile degresive individualizate sunt perfecte atunci când citiţi sau lucraţi la calculator,  dar şi dacă trebuie să priviţi mai departe de monitor, în încăpere. Ambele tipuri de lentile degresive Impression® oferă zone vizuale mai largi pentru zona de aproape decât lentilele convenţionale degresive.

Care sunt beneficiile unei zone pentru citit largi ?

O zonă largă la citit înseamnă că lentilele Impression® oferă vedere clară până la periferia lentilei chiar şi pentru zona de aproape. Deci, nu va mai fi nevoie să mişcaţi capul pentru a evita vederea înceţoşată la marginea lentilei.

Lentilele Impression® pot fi folosite şi pentru ochelari sport ?

Rodenstock a creat special lentilele progresive individualizate "Impression® Sport" şi lentilele unifocale individualizate "Impression® Mono Sport" pentru ramele sport.