Progresive
Progresive

Mai multă vedere peste 40 de ani

Vederea la aproape şi vederea la distanţă

După 40 de ani, majoritatea oamenilor suferă o deteriorare a vederii la aproape - un proces foarte natural. Pentru a înţelege acest proces, trebuie să ştim cum se formează vederea clară: lentila cristalină a ochiului îşi schimbă forma în funcţie de distanţa la care se află obiectul privit. Elasticitatea cristalinului se deteriorează în cazul presbiopiei. Primul semn: atunci când citiţi aveţi tendinţa să ţineţi cartea sau ziarul mai departe de ochi şi tot mai departe, până când nu mai puteţi continua. În acest caz, ochelarii de citit ce vă oferă vedere clară la 40 de cm ar putea reprezenta soluţia. Pentru alte aplicaţii, lentilele bifocale sau progresive ar putea fi mult mai confortabile.     Vedere continuă de la aproape la distanţă   

Rodenstock proiectează şi dezvoltă lentilele progresive pentru o experienţă vizuală optimă. Estetică fără compromis şi o calitate a vederii ce se aproprie foarte mult de vederea naturală. Atunci când se prelucrează suprafaţa lentilei prin şlefuire nu se iau în considerare doar datele prescripţiei dumneavoastră ci şi informaţii despre rama pe care aţi ales-o şi despre fizionomia dumneavoastră.


 
Progresivele Rodenstock.

În funcţie de tehnologiile folosite în producere şi de gradul de individualizare, progresivele Rodenstock se împart în mai multe generaţii. Cu ajutorul opticianului dumneavoastră aveţi la dispoziţie o gamă largă de progresive Rodenstock ce vă oferă performanţe vizuale maxime şi confort în purtare nemaiatins până acum.  

> ClassicLife® 
> PureLife Free®                               cu tehnologie Free Form 3D
> Multigressiv MyView®                    cu tehnologie Free Form 3D
> Impression FreeSign®                 cu tehnologie Free Form 3D
 

                                                                                              

Tehnologii inovatoare pentru zone vizuale largi. Noua tehnologie Free Form 3D

Ce este mai bun vine întotdeauna de la inventator: În 2000 Rodenstock a inventat prima lentilă cu adevărat individualizată. Acum Rodenstock este din nou pionierul inovaţiei cu noua tehnologie Free Form 3D pentru performanţe vizuale îmbunătăţite cu până la 40% pentru progresivele moderne de la Rodenstock.


Diferenţierea lentilelor progresive Rodenstock se face ţinând cont de tehnologiile constructive folosite în producţie, de tipurile de design progresiv şi de gradul de individualizare. Raportul preţ - performanţă este un criteriu important ce trebuie luat în calcul în alegerea lentile progresive potrivite.  

 
 
Rame de Ochelari
Rame de Ochelari
> afla mai multe