Unifocale
Unifocale

 Lentile la fel de unice ca şi cel care le poartă

Tehnologie fascinată cu efect enorm

Probabil v-aţi gandit ce poate face diferenţa între lentilele unifocale?

Vedere periferică cu aberaţii, lentile grele şi groase, efect de mărire al ochilor, lentile neclare, inestetice etc. Toate aceste neajunsuri sunt înlăturate atunci când opticianul dumneavoastră vă recomandă lentile de calitate relaizate cu cea mai modernă tehnologie germană.

Rodenstock vă oferă o gamă completă de lentile unifocale ce acoperă toate necesităţile vizuale şi estetice.  Procesul complet de producţie a fost dezvoltat şi optimizat continuu astfel că cei 140 de ani de experienţă Rodenstock s-au materializat în producţia de lentile inovatoare, de cea mai înaltă calitate.

Toate lentilele Rodenstock sunt fabricate din cele mai pure materiale, cu claritate maximă, obţinute prin tehnologie Homogenius. Pentru a asigura cea mai înaltă calitate paşii esenţiali ai procesului de fabricaţie se desfăşoară în condiţii de puritate maximă. Filtre de înaltă precizie elimină din material chiar şi particulele care sunt de 100 de ori mai subţiri decât firul de păr pentru lentile cu grad foarte ridicat de transparenţă.

Indiferent de tipul lentilelor, incolore, fotocromatice sau colorate, toate lentilele Rodenstock oferă protecţie UV  şi au efect anti-aging, protejând ochii, dar şi pielea sensibilă din jurul ochilor.

Portofoliul de lentile unifocale Rodenstock

Portofoliul de lentile unifocale Rodenstock include patru mari categorii de lentile, intr-o gamă largă de domenii şi indici, de asemenea, în variantă fotocromatică ColorMatic® sau Colorări:

  • Perfalit - convenţionale de marcă.
  • Cosmolit - asferice de marcă, estetice din punct de vedere cosmetic şi mai subţiri decât lentilele sferice, reduc cu până la 30% efectul de mărire al ochilor.
  • Multigressiv Mono® - prima lentilă multi-asferică unifocală personalizată realizată în tehnologie Free Form 3D.
  • Impression Mono® - lentila unifocală individualizată câştigătoare a premiului Silmo d'Or.

Diferenţierea lentilelor unifocale Rodenstock se face ţinând cont de tehnologiile constructive folosite în producţie, de tipurile de design şi de gradul de individualizare. Raportul preţ - performanţă este un criteriu important ce trebuie luat în calcul în alegerea lentilelor unifocale potrivite.