Lentile
Rodenstock
   Unifocale
      Multigressiv Mono®
      Impression Mono®
      Plus
   Progresive
      ClassicLife®
      PureLife Free®
      Multigressiv® MyView 2
      Impression FreeSign® 3
      Intrebări frecvente
   Lentile Individualizate
      EyeLT
      Impression FreeSign® 3
      Impression Mono®
      Impression Ergo®
      Impression® Sport
      Impression Mono Sport
      Hyperop/Myop
      Intrebari frecvente
   Fotocromatice
      ColorMatic IQ® 2
      ColorMatic IQ® Sun 2
   Subţiri şi uşoare
   Confort la birou
      Ergo 2
      PC Perfalit
   Video Măsurare 3D
   Tratamente de top
      Solitaire® Protect Plus
      Solitaire TopCoat®
   Colorări
   Garanţie
   Laveta antiaburire FogFree
Interoptik
   Tehnologii
   Unifocale
      Optim
      Avantaj
   Progresive
      Excelit
      Office
   Lentile Individualizate
   Lentile personalizate
   Soare şi sport
   Materiale
      Hi Flex
      Policarbonat
      Transitions® VII
      SunSensors®
   Tratamente
      SuperBlue ExtraClar
      SuperAR ExtraClar
      SuperAR TopCoat
      SuperAR Clean
   Programul Expres
   Montaj
   Garanţie
Întrebări frecvente
Multigressiv Mono®
Multigressiv Mono®

Multigressiv Mono® - prima lentilă multi-asferică, realizată cu tehnologie Free Form 3D

Tehnologii: prelucrare Free Form 3D, Unique Customization, Homogenius, Aveo

Noua lentilă unifocală Multigressiv Mono® de la Rodenstock oferă performanţe vizuale excelente datorită unui design multiasferic, cu un sistem de raze de bază complex şi foarte bine structurat realizat în tehnologie Free Form 3D. Este fabricată din cele mai pure materiale, cu claritate maximă, obţinute prin tehnologie Homogenius.

Multigressiv Mono® respectă filozofia de design Rodenstock bazată pe principiul Perfect Balance, ceea ce înseamnă că lentilele sunt calculate pentru poziţia de purtare, şi astfel asigură vedere considerabil îmbunătăţită pe toată suprafaţa lentilei, prin:

  • câmpuri vizuale optime
  • proprietăţi binoculare optime
  • vedere dinamică optimă

Acum Multigressiv Mono® este disponibilă şi cu opţiunea PLUS care aduce un surplus de acomodaţie prevenind apariţia oboselii şi oferind confort vizual pe parcursul întregii zile. Această opţiune este destinată în special persoanelor active cu vârsta până la 45 de ani care folosesc preponderent vederea de aproape, dar sunt nevoiţi să supună ochii stresului schimbării frecvente a distanţelor vizuale.

Prelucrarea Free Form 3D

Rodenstock are cunoştiinţe şi experienţă inegalabilă în tehnologia Free Form, fiind producătorul primei lentile individualizate pe plan mondial, în 2000, cu prima maşină cu tehonologie Free Form, proiectată şi construită de către Rodenstock. Această metodă de prelucrare a fost preluată din prelucrarea metalelor şi presupune frezarea, şlefuirea şi polisarea punct cu punct a suprafeţei lentilei. Acum, tot în premieră, Rodenstock oferă noua tehnologie Free Form 3D, pentru performanţe vizuale şi mai mult îmbunătăţite.

Multigressiv Mono®  fabricată cu cea mai nouă tehnologie Free Form 3 D înseamnă design multi-asferic cu un sistem de raze de bază complex şi foarte bine structurat pentru vedere clară pe toată suprafaţa lentilei.

Unique Customization

 Prin Unique Customization se obţine o lentilă unifocală unică, personalizată pentru fiecare purtător în parte în funcţie de dioptrie şi distanţa pupilară. Personalizarea fiecărei suprafeţe se face prin introducerea în metodele de calcul a datelor prescripţiei şi a distanţei pupilare. Optimizarea se realizează online folosind, servere cu putere de calcul foarte mare. Datorită personalizării şi a construcţiei asferice se obţin lentile estetice şi subţiri, potrivite oricărui tip de ramă.

 

 

Tehnologia Homogenius

Mai clar de atât nu se poate. Întregul proces de producţie a fost optimizat şi dezvoltat continuu în cei peste 140 de ani de experienţă Rodenstock în producerea de lentile inovative de cea mai înaltă calitate. Tehnologie Homogenius înseamnă:
  • Materiale mixate folosind maşini de precizie utilizate şi în industria alimentară
  • Procesul de fabricaţie se desfăşoară în condiţii de igienă maximă pentru a asigura lentile de cea mai înaltă calitate posibilă
  • Atenţie la puritatea materialelor: filtre ultrafine înlătură particule care pot fi şi de 100 de ori mai fine decât firul de păr uman. Rezultatul este transparenţă maximă.

Performanţe optice bune până la periferia lentilei

unifocale conveţionale                             Multigressiv Mono®                               Impression Mono®