Plus
Plus

 

PLUS - opţiunea pentru vedere relaxată

Opţiune de acomodare disponibilă pentru Multigressiv Mono®  şi Impression Mono® 

 

PLUS este soluţia pentru necesităţile vizuale speciale ale timpurilor noastre. Laptop, notebook, smartphone, navigaţie GPS sau e-book sunt părţi integrante din viaţa noastră cotidiană. Toate însă având un efect neplăcut asupra ochilor, manifestat prin dureri de cap, oboseală, vedere înceţoşată.

Atunci când este necesară schimbarea frecventă a distanţelor vizuale, PLUS este opţiunea decisivă pentru a obţine o prelungire a timpului de lucru şi confort sporit. Destinată persoanelor active cu vârsta între 20 şi 45 de ani, care utilizează preponderent vederea de aproape în activitatea zilnică (emetropi, hipermetropi şi miopi), PLUS previne apariţia oboselii printr-o uşoară acomodaţie în zona de vederea aproape.

PLUS - privire relaxată şi atrăgătoare, în fiecare zi, în orice situaţie

De ce PLUS? Mutarea frecventă a privirii între zone vizuale diferite solicită ochii foarte mult, deoarece acomodaţia se modifică continuu. PLUS aduce o creştere uşoară a puterii în partea de jos a lentilei pentru un surplus de acomodaţie.

Beneficii dintr-o privire:

  • vedere relaxată pe parcursul întregii zile
  • adaptare la mişcarea naturală a ochilor, prevenind oboseala şi stresul vizual
  • cea mai modernă tehnologie de la Rodenstock , Free Form 3D, pentru o experienţă vizuală excepţională
  • design unic al lentilelor optimizat în funcţie de prescripţie pentru poziţia de purtare, pentru vedere optimă pe toată suprafaţa lentilei.