Ochelari de vedere
Ochelari de vedere

Ochelarii de vedere sunt dispozitive medicale cu rol de corecţie al afecţiunilor oculare, care au lentile cu dioptrie (unitate de măsură a puterii unei lentile). Pot fi pentru vederea la distanţă, la intermediar sau aproape, precum şi multifocali.

Ochelarii pentru distanţă sunt ochelarii folosiţi pentru activităţile care implică vederea de departe: la condus, pentru activităţi sportive, la plimbare, la cinema, etc.

Ochelarii pentru aproape sunt de obicei ochelari folosiţi pentru citit sau activităţi care implică vederea de aproape, până la 40 de cm.

Ochelarii pentru intermediar (lentile degresive) au apărut ca o consecinţă a nevoii de mai mult confort în spaţiul de lucru sau, în general, în încăpere.  Aceştia  sunt ideali pentru a fi folosiţi la birou, la calculator, pentru privitul la televizor sau pentru hobby. Ofera confort sporit în zona de aproape precum şi la intermediar.

Ochelarii multifocali (lentile progresive) oferă confort la toate cele trei distanţe: aproape, intermediar şi distanţă. Află mai multe detalii în secţiunea Lentile


I Ochelari de soare >
Lentile de Ochelari
Lentile de Ochelari
> afla mai multe
Rame de Ochelari
Rame de Ochelari
> afla mai multe