Flair
Flair

www.flair.de

Fabricat în Germania

Perfecţiune

Colaborarea între designeri şi meşteşugari, creativitatea şi inovaţia artistică, specialiştii în culori moderne, toţi crează şi produc un prototip, care apoi este atent verificat şi abia apoi fabricat, fiind necesari aproximativ 700 de paşi, pentru a garanta calitate şi perfecţiune.

Calitatea - fabricat în Germania - are tradiţie şi valoare, menţinute de Flair de peste 60 de ani. Fiecare pereche de ochelari Flair este fabricată manual de profesionişti în complexul Flair Park din Germania. Rama este atent verificată în timpul şi după producţie asigurând rezultatul perfect.

Inovaţie mondială - Pure Technology 2  - fabricat în Germania

Montarea lentilelor la ramele Flair se face printr-o tehnologie nod patentată, care oferă conectarea directă între lentile şi braţe - fără a fi necesare elemente de legătură. La baza acestei metode inovatoare stă firul de nailon Flair, special dezvoltat.

Braţele ramelor Flair sunt fabricate din Bio-Steel, material high-tech, extrem de uşor, dezvoltat pentru industria medicală, stabil, elastic şi foarte important, nickel-free. Aliajul de crom - magneziu este complet lipsit de nichel, astfel ramele pot fi purtate fără probleme chiar şi de cei cu alergii extreme. În ceea ce priveşte elasticitatea şi stabilitatea, proprietăţile materialului Bio-Steel sunt aproape de două ori mai bune decât ale titanului. Confortul maxim la purtare este asigurat de flexibilitatea sa extremă şi faptul că este un material foarte uşor.