Mercedes-Benz
Mercedes-Benz

 

http://rodenstock.com

Masculinitate modernă – Colecția Mercedes-Benz sub licenţă Rodenstock

 

Pentru bărbaţi moderni           

Colecția extraordinară creată pentru Mercedes-Benz completează portofoliul de lux al mărcii Rodenstock începând cu sezonul toamnă/iarnă 2010. Rodenstock, cu o experiență de peste 135 de ani și cunoștințe vaste în domeniul lentilelor și ramelor pentru ochelari și Mercedes-Benz, una dintre cele mai apreciate mărci auto la nivel internațional se completează perfect. 

Noile modele Mercedes-Benz conving prin eleganța sportivă, designul și calitatea funcțională la cele mai înalte standarde. Diferitele linii de produse se adresează unor grupuri diferite de clienți care apreciază articolele de marcă. 

Modelele de ochelari de soare Mercedes-Benz oferă bărbaţilor exigenţi toate lucrurile pe care aceştia le aşteaptă de la un ochelar de soare: cea mai bună protecţie UV, calitate excepţională a lentilelor, potrivire perfectă, design extraordinar şi materiale de cea mai înaltă calitate. Toate dorinţele sunt satisfăcute - de la forme progresive cu aspect curbat până la formele tradiţionale careé şi pilot. Aproape în toate modelele de ochelari de soare Mercedes-Benz se pot monta lentile cu dioptrie.

> Rame de vedere Mercedes-Benz

> Ochelari de soare Mercedes-Benz