Ochelari de soare
Ochelari de soare

Inginerii protecţiei

Tehnologie inovatoare. Prezenţă succintă.

Cea mai bună protecţie UV. Calitate excepţională a lentilelor. Design extraordinar. Potrivire perfectă.

Calitatea şi funcţionalitatea ochelarilor de soare Porsche Design sunt evidente. Îndeplinesc cele mai exigente cerinţe privind inovaţia, tehnologia de fabricare şi creativitatea. Totuşi stilul personal este ceva unic, de aici varietatea de modele. Formele clare şi purismul ramelor lasă fiecare fizionomie să se exprime în stilul propriu şi evidenţiază fiecare aspect al individualităţii.

Câştigător Silmo d'Or 2009. Ochelarii de soare pliabili de la Porsche Design.

Funcţionalitate maximă în spaţiu minim. Porsche Design a impresionat din nou la târgul de optică de la Paris, Silmo, cu stilul sau de design excepţional.

Modelele de ochelarii de soare cu accente sport Porsche Design P’8481 şi P 8182 au un mecanism special care face posibilă plierea ochelarilor, totodată combinând aspectul elegant cu protecţia UV. Mecanismul, complet integrat în zona balamalelor, este uimitor datorită operării extrem de uşoare. Când braţele sunt deschise, lentilele se desfac având curbura specifică ramelor sport, care se adaptează optim formei feţei. Dacă braţele sunt pliate lentilele devin plate, iar ochelarii sunt foarte uşor de păstrat într-un toc conceput special. Înălţimea totală a ramei pliate cu tot cu toc este de aproximativ 15 mm, ceea ce o face potrivită pentru buzunarul hainei sau al cămăşii.

Noii ochelari de soare sunt disponibili în două variante de design: P’8481 cu o formă pilot a lentilelor şi P’8182 cu o formă rectangulară. Culorile variază de la braţe aurii cu lentile în nuanţă de verde la argintiu cu lentile albastre. Fabricaţi din titan de cea mai bună calitate ochelarii sunt extrem de uşori, iar lentilele fabricate din plastic special, foarte flexibil asigură cea mai bună calitate optică şi protecţie UV.

> Colecţia de ochelari de soare Porsche Design