Seiko
Seiko

www.seiko-optical.com

Lider în tehnologia titanului

Inovaţie şi calitate

Încă de la infiinţare, din anul 1881, filozofia companiei Seiko a fost introducea constantă pe piaţă a produselor inovatoare, realizate cu tehnologie de ultimă generaţie. Astăzi domeniul de activitate al firmei acoperă o parte importantă a prelucrării titanului, de la ceasuri, dispozitive pentru aparatele de fotografiat performante şi produse electronice de ultimă generaţie, până la rame pentru ochelari.

Producerea ramelor Seiko se bazează pe o experienţă îndelungată, tehnologie sofisticată şi cercetare în prelucrarea titanului, preluate din domeniul fabricării ceasurilor de înaltă precizie. Datorită acestor cunoştiinţe şi a fabricării impecabile, fiecare ramă Seiko din titan este unică - astfel încât să se potrivească perfect celui care o poartă.

Puritate şi design

Puritatea titanului este esenţială pentru calitatea şi durabilitatea unei rame. Seiko foloseşte numai titan pur şi aliaje nickel-free, titan-alloy sau  beta-titan. Ramele din beta-titan au braţele şi conturul foarte subţiri şi flexibile, acestea pot fi manevrate foarte uşor şi sunt extrem de rezistente.

Ramele Seiko se caracterizează prin forme clar definite şi un design tridimensional al ornamentelor. Acest design nu poate fi fabricat decât cu o tehnologie laser foarte complexă şi instrumente de gravare care necesită pricepere şi măiestrie. La fabricarea ramelor Seiko nu se folosesc agenţi de lipire. Prinderile sunt fabricate din titan şi conţin mecanisme de oţel de înaltă calitate.

Toate modelele ramelor Seiko sunt create de o echipă de designeri europeni şi asiatici, producerea fiind îndeaproape supraveghetă de ingineri japonezi. Această sinergie determină calitatea şi stilul unic al ramelor Seiko pe pieţele din Europa, America şi Japonia.

> Colecţia Seiko