Stiri
Stiri

« back 
Primii 20 de ani
24 ianuarie 2012

Avem plăcerea de a vă anunţa aniversarea primilor 20 de ani de activitate Interoptik, motiv pentru care vă mulţumim pentru încrederea acordată şi colaborarea deosebită din aceşti ani. Vă aşteptăm să sărbătoriţi alături de noi cu produse speciale, promoţii aniversare şi un an 2012 plin de surprize.

Pentru a celebra această aniversare şi deoarece am considerat necesară o revitalizare a imaginii vă prezentăm noua siglă Interoptik. Pentru a ne păstra identitatea am dorit să rămânem conecţati cu prima siglă a firmei noastre. Am modificat culoarea logo-ului simbolizând lentilele în roşu, iar pentru Interoptik am folosit un font nou, modern şi profesional. Am ales varianta în două culori, roşu şi gri, pentru dinamică şi jovialitate.  Deasemenea, în acest an, sigla va fi însoţită de logo-ul aniversar pentru primii 20 de ani.

Vă recomandăm să vizitaţi şi site-ul www.rodenstock.com, disponibil acum în mai multe limbi şi deasemena cu o imagine nouă şi un logo modernizat.

Rămânem dedicaţi ţelului nostru de a câştiga încrederea clienţilor prin calitatea produselor noastre, prin profesionalism şi modernizarea continuă a tehnologiei.

Presa
Presa
Comunicate de presa
> click aici
Contactati-ne
Contactati-ne
Pentru orice intrebari legate de activitatea noastra de domeniu, va rugam sa ne contactati
> afla mai multe