fbpx

CINE SUNTEM ?


Din pasiune pentru optică.

Pasiunea noastră sunt lentilele pentru ochelari. Credem că suntem diferiţi de multe alte companii, pentru că facem totul din pasiune. Colaborăm şi astăzi cu primul client din 1992, rata de menţinere a personalului trece de 97%, contractele cu brandurile pe care le reprezentăm sunt doar pe termen lung. Respectăm optica şi facem lucrurile aşa cum trebuie.
MAI MULTE

OCHELARI

Ochelarii nu mai reprezintă doar un dispozitiv de corecţie optică, fiind un accesoriu de modă şi chiar un exponent al statutului social.

DESCOPERA

LENTILE

Incolore, fotocromatice sau colorate, din plastic sau sticlă - află mai multe despre lentilele noastre cea transformă vederea perfectă într-o senzaţie naturală.

DESCOPERA

RAME

Portofoliul de rame Interoptik cuprinde 15 colecţii complete de rame, împărţite în trei segmente: de lux, premium şi de consum.

DESCOPERA

Găsește optici partenere

Căutaţi în oraşul dumneavoastră semnul “Optician partener Rodenstock” , magazine specializate de optică, unde veţi găsi personal competent ce vă va oferi toate informaţiile necesare despre produsele Rodenstock – Interoptik.

MAI MULTE

GĂSEȘTE OPTICI PARTENERE