fbpx

BlueQuarz ExtraClar

Filtrarea luminii albastre artificiale. Diminuează semnificativ excesul de lumină albastră pe care o emit tabletele, laptop-urile, smartphone-urile și alte ecrane.

Filtrarea luminii albastre vă permite să lucrați în fața monitorului mai relaxat și fără oboseală.

Proprietăți bluequarz extraclar

VEDERE OPTIMĂ LA TOATE DISTANȚELE
CU LENTILELE PROGRESIVE INTEROPTIK

BlueQuarz Extraclar oferă contrast mărit, claritate superioară și protecție la lumina albastră fără aplicarea unui filtru de culoare pe lentilă. Nivelul optim de reflexie precum si percepția naturală a culorilor sunt caracteristicile unice care diferentiază tratamentul BlueQuarz Extraclar de alte soluții existente.

Protecție la ecrane

 Dispozitivele digitale moderne (monitoarele, tabletele sau smartphone-urile) creează un exces de lumină albastră. Utilizarea intensă a acestora înseamnă expunere excesivă la lumina albastră, fapt ce duce la tensionarea ochilor și dereglări ale ritmului cicardian – responsabil cu somnul liniștit. Efectele pot fi dăunătoare, în special în cazul persoanelor care suferă de afecțiuni ale retinei. 

Filtrarea eficientă a luminii albastre s-a obținut prin modificarea reflexiei reziduale a tratamentului antireflex pentru a atinge vârful de reflexie la nivelul maxim dăunător de 430 nm.

Reflexia crescută între 10% și 15% pe lungimea de undă 380 – de nm garantează filtrarea vârfurilor excesive ale luminii albastre. Aceasta înseamnă însă și un nivel ridicat al reflexiilor, aspect pe care l-am luat în calcul în optimizarea tratamentului pentru a obține reflexia perfectă.

GĂSEȘTE OPTICI PARTENERE