fbpx

DEGRESIVE OFFICE FREE

Office_Free_Hero2

Reprezinta alternativa perfectă pentru spaţiul de lucru: zone vizuale mari pentru vedere la aproape şi intermediar. Poziţionarea zonelor vizuale oferă vedere relaxată, fără oboseală, pentru poziţia naturală a capului şi a corpului.

Lentilele Office Free sunt produse din materiale performante de marcă şi prelucrate cu tehnologia de prelucrare cu Polisare Activă Avansată unică de la Interoptik.

Sunt disponibile in trei tipuri de design:

  • Book – ideale pentru citit
  • PC – ideale pentru calculator
  • Room –  ideale pentru încăpere

DE CE OPTIM FREE?

Book – distanţa principală 40 cm, câmpuri extinse de la 40 cm până la 1,2 m – ideale pentru citit Acoperă necesităţile pentru vederea aproape (citit, scris, meşterit, lucru manual, stomatologi, etc.), zona de acţiune a mâinilor fiind acoperită în totalitate.

PC – distanţa principală 80 cm, câmpuri extinse de la 40 cm până la 1,5 m – ideale pentru calculator Ideale pentru distanţa monitorului, acesta poate fi vizualizat clar pe toată lăţimea lui, dar se poate vizualiza clar şi persoana din faţa biroului precum şi tastatura fără mişcarea repetată a capului. Potrivite pentru munca la birou, laborator, etc.

Room – distanţa principală 150 cm, câmpuri extinse de la 40 cm până la 2,5 m  – ideale pentru încăpere. Potrivite pentru activităţi generale în interior (şedinţe, seminarii, relaţii cu clienţii).

GĂSEȘTE OPTICI PARTENERE