fbpx

DEGRESIVE OFFICE PERSO

Office_Perso_Hero2

Lentile degresive asferice cu design personalizat pentru fiecare purtător ţinând cont de prescripţie şi distanţa pupilară. Acestea ofera zone vizuale largi care garantează acomodarea spontană, o vedere mai bună la aproape şi intermediar datorită inset personalizat si o reducere a aberatiilor prin eliminarea astigmatismului oblic. Fiecare lentilă Office Perso creată cu AOT (Atorical Optimization Technology ) este o lentilă unică, calculată individual şi specifică fiecarui client.

Sunt disponibile in trei tipuri de design si intr-o gama largă de materiale.

Pentru fiecare prescripţie obţinem aceeaşi calitate optică, degresivele Office Perso reprezentând un produs high-tech de încredere şi foarte sigur de recomandat, cu o rată maximă de acceptare.

DE CE OFFICE PERSO?

Sunt disponibile in trei tipuri de design: Book – ideale pentru citit PC – ideale pentru calculator Room – ideale pentru încăpere

 Inset personalizat pentru fiecare distanţă pupilară, pentru ca efortul pentru convergenţa depinde direct de distanţa pupilară. Oamenii cu distanţe pupilare mai mari depun un efort de convergenţă mai mare faţă de oamenii cu distanţe pupilare mai mici, pentru a privi la aceeaşi distanţă.

Folosind optimizarea online AOT, sistemul optic de raze este optimizat pe baza valorilor introduse. Altfel spus, lentila este compusă din câteva mii de lentile calculate în parte pentru fiecare unghi vizual sub care ochiul priveşte.

Reducerea astigmatismului oblic din zonele periferice ale lentilei duce la mărirea zonelor vizuale cu acuitate de 100% Perfomanţele vizuale cresc semnificativ, pentru toată plaja de puteri

GĂSEȘTE OPTICI PARTENERE