fbpx
Lentile

DESIGN

PARAMETRII INDIVIDUALI

Lentilele individualizate Unique sunt calculate şi produse ţinându-se cont de poziţia lentilei în faţa ochiului. În individualizarea designului progresiv se ţine cont de 4 parametrii: distanţa pupilară, unghiul pantoscopic, curbura ramei şi distanţa vertex. 

Folosind aceşti parametrii în individualizarea designului asferic se consideră poziţia reală a lentilei în faţa ochiului realizându-se astfel optimizarea sistemului ochi – ochelari. Această optimizare garantează potrivirea 100% a corecţiei necesare ochiului, independent de rama aleasă.

DESIGN PROGRESIV VARIABIL

Pentru că fiecare purtător are alte aşteptări de la lentilele progresive pe care le poartă, vă dăm posibilitatea de a alege între 3 tipuri de design progresiv diferite:

Distanţă: Accentuarea zonei de distanţă. Pentru şoferi, sportivi, activităţi în aer liber. 

Balansat: Design echilibrat. Pentru utilizarea zilnică, oferă echilibru optim între cele trei zone vizuale.

Aproape: Accentuarea zonei de aproape. Pentru folosirea în special în interior sau la postul de lucru.

MAX RESOLUTION

Tehnologia Max Resolution utilizată in producerea lentilelor Unique 4K presupune folosirea rezoluţie de înalt nivel. Rezoluţia folosită în calcularea suprafeţei progresive este cu 30% mai mare decât la lentilele progresive obişnuite. 

Folosirea unei rezoluţii mai mari permite integrarea unei suprafeţe progresive mai mari în aceeaşi lentilă. Suprafaţa progresivă mai mare astfel obţinută dă posibilitatea unei poziţionări optime a aberaţiilor către periferia lentilei, lărgind astfel zonele vizuale utile.

DESIGN PROGRESIV UNIQUE 4K

Designul Unique 4K, cel mai performant design progresiv Interoptik, este evoluţia avansată a designului individualizat de succes Unique şi are ca principală caracteristică folosirea unei rezoluţii mai mari în calcularea suprafeţei progresive. 

Beneficiile Unique 4K sunt o vedere confortabilă la toate distanţele, cu un plus pentru intermediar, zone vizuale foarte largi, claritate ridicată şi detalii conturate, adaptare foarte rapidă, ajustarea ulterioară minimă, poziţionare periferică a aberaţiilor acolo unde nu deranjează.

DESIGN PROGRESIV SPORT

Este un design asimetric, special conceput pentru folosirea zonei de distanţă şi oferă libertate vizuală când se priveşte în laterale. Acesta oferă câmpuri vizuale maxime la distanţă, optimizate pentru sportivi sau pentru cei ce folosesc zona de aproape ocazional. 

Faptul că accentul este pus pe zona de distanţă garantează aprecierea corectă şi acurată a distanţei. Designul progresiv Sport este disponibil doar în lungime progresivă M = 16 mm.

DESIGN PROGRESIV DRIVE

Designul progresiv Drive de la Interoptik este special dezvoltat pentru a oferi vedere perfectă în timpul șofatului. Accentul este pus pe zona vizuala la distanta și este special adaptat necesităţilor conducătorilor auto, permitand schimbarea rapidă a privirii.

  • Vedere clară la distanţă, chiar şi pentru dioptrii mari.
  • Stabilitate a imaginii pentru mişcări rapide ale capului.
  • Vederea periferică folosită la condus, atunci când privim în lateral sau oglinziile retrovizoare, fără restricţii.

GĂSEȘTE OPTICI PARTENERE