Instructiuni-de-utilizare

 

Vedere clară: Spălaţi ochelarii sub un jet cu apă călduţă folosind o picătură de săpun lichid, apoi clătiţi-i bine. După care ştergeţi-i cu o lavetă curată şi moale.

Protecţie: De fiecare dată când nu purtaţi ochelarii, aceştia trebuie păstraţi într-un toc pentru ochelari.

Curăţare rapidă: Când nu sunteţi acasă puteţi folosi lavete speciale din microfibră. Cereţi sfatul opticianului dumneavoastră, care vă poate oferi produse de îngrijire speciale, destinate fiecărui tip de ramă şi lentilă în parte.

Sfaturi: Protejaţi ochelarii de temperaturi foarte ridicate, cum ar fi în saună sau pe bordul unei maşini staţionată la soare.

 

Garantia Lentilelor Interoptik

Lentile de calitate pentru performanțe optice superioare.

Prin întreţinerea corespunzătoare a lentilelor beneficiaţi de vedere clară timp îndelungat.

Pentru fiecare lentilă garanţia este de 2 ani de la data facturării, pentru material, tratament antireflex şi proprietăţi fotocromatice.

Garanţia este valabilă doar cu plicurile originale ale lentilelor, împreună cu acest certificat, data şi locul de cumpărare.

Se exclud de la garanţia producătorului uzura normală şi deficienţele care apar prin tratarea necorespunzătoare a lentilelor (zgâriere, şocuri mecanice, expuneri la temperaturi ridicate) sau utilizarea acestora în alt scop.