fbpx

LENTILE

LENTILE
UNIFOCALE

Alege lentilele unifocale care ți se potrivesc, indiferent că ai nevoie de lentile pentru distanță sau doar pentru citit. 

LENTILE
PROGRESIVE

Pentru o vedere optimă la toate distanțele folosește lentilele progresive de top produse de noi. 

LENTILE
DEGRESIVE

Lucrezi mult la birou și lentilele progresive nu sunt de ajuns? Încearcă o pereche de lentile degresive pentru confort la aproape și intermediar. 

LENTILE
BIFOCALE

Renunță la cele două perechi de ochelari și decide să folosești una singură! Lentilele bifocale reprezintă varianta clasică dacă ai nevoie de ochelari de distanță și de aproape.

MATERIALE

Din 1992 alegem și folosim cele mai bune materiale existente pe piață de la producători recunoscuți la nivel internațional.

TEHNOLOGIE

Utilizăm cele mai noi tehnologii dezvoltate de partenerii noștri din întreaga lume pentru a oferi produse la cele mai înalte standarde.

DESIGN

Satisfacem cele mai exigente cerințe din partea cliențiilor noștri și ne adaptăm nevoilor lor oferindu-le gama completă de produse în ceea ce privește designul acestora.

TRATAMENTE

Suntem mândri să putem oferi portofoliul complet de tratamente antireflex pentru ca tu să beneficiezi de o vedere cât mai clară și cu reflexii minime.

GĂSEȘTE OPTICI PARTENERE