fbpx

OCHELARI DE BIROU

Dacă vă place să citiţi, să gătiţi, aveţi un hobby migălos sau petreceţi mult timp în faţa calculatorului, atunci cu siguranţă vă sunt familiare şi aceste stări: tensiune, ochii “care ard”, dureri de cap, senzaţia de oboseală constantă.

Atunci cand munciți în interior, vederea trebuie să se adapteze la distanțe diferite: la birou, la monitor sau la colegi. După mai multe ore, acest lucru devine obositor. Soluția: ochelari multifocali cu lentile degresive pentru aproape și intermediar.

De CE ochelarii de birou CU LENTILE DEGRESIVE?

Pentru că oferă zonele vizuale cele mai largi la intermediar (monitor, birou, planșă) și aproape (citit, desenat, zona de acțiune a brațelor). Lentilele progresive oferă vedere clară la toate cele trei distanțe de vizualizare, dar zona de intermediar este cea mai îngustă. Pentru a vedea clar monitorul prin lentilele progresive, sunteți nevoiți să mișcați mult capul și să adoptați inconștient o postură nefirească. 

Ochelarii de birou cu lentile degresive sunt proiectați exact pentru cerințele locului de muncă, scutindu-vă astfel de stresul vizual și de o poziție incomodă.

Când sunt utili ochelarii de birou?

Ochelarii de birou își dovedesc utilitatea atunci când lucrăm perioade lungi de timp în interior. Ochii noștri sunt suprasolicitați atunci când privim pentru multe ore la distanța de aproape și intermediar. Indiferent că privim la monitor, citim sau desenăm, orele lungi la locul de muncă, în lumina artificială supun ochii la un efort considerabil. 

Schimbarea distanței de vizualizare între tastatură, documentele de pe birou, ecranul computerului sau planșa de desen duce la apariția oboselii. Folosind ochelarii de birou cu lentile degresive Interoptik ajutati ochii dealungul zilei de muncă în interior.

Față de lentilele progresive, care acoperă toate zonele vizuale, acestea se concentrează pe zona de intermediar și aproape. Lipsa zonei de distanță permite zone mai mari la aproape și intermediar și o trecere mai fina intre ele. În acest fel ochiul este ajutat sa focuseze mai rapid și mai ușor. 

Datorită faptului că zona de intermediar este foarte largă și puteți vedea clar monitorul pe toată suprafața lui, poziția corpului atunci când lucrați la calculator este mai naturală și firească, fapt ce întârzie apariția oboselii.

Față de ochelarii pentru citit care sunt optimizați pentru o distanță de citire de 40 cm, ochelarii degresivi extind zona vizuală până la nivelul încăperii. Astfel, nu mai ești nevoit să te apleci înainte ca să vezi monitorul clar și nici să dai jos ochelarii atunci când intra un coleg în birou.

PregĂtiți pentru viața digitală

 

La locul de muncă, ochii sunt obligați să privească des la distanțe diferite, de la birou, la monitor și către colegi. Acest lucru poate fi obositor: privirea indelungata la ecrane duce la ochi uscați, dureri de cap sau tensiune.

Soluția: ochelari de birou cu lentilele Office de la Interoptik. Acestea sunt adaptate la mișcările și distanța dumneavoastră obișnuită de vizualizare și astfel ușurați ochii și presiunea asupra posturii voastre. Ai mai multă energie pentru lucruri mai importante. Relaxat la calculator cu ochelarii de birou Interoptik.

 

Ce este important în cazul OCHELARILOR DEGRESIVI

Adaptarea

Fiind lentile multifocale, adaptarea la lentile degresive poate necesita timp. Dar, odată cu timpul, vă antrenați vederea și puteți privi în mod normal la distanța dorită. În cazul lentilelor degresive Interoptik, perioada de adaptare este foarte scurtă, ceea ce înseamnă că beneficiați de vedere perfectă în interior, din primele momente de purtare.

Ajustarea

Ochelarii degresivi trebuie să fie poziționați perfect: nu trebuie să se miște sau să alunece pe nas atunci când vă deplasați. Opticianul dumneavoastră va ajusta rama și va centra lentilele degresive Interoptik ținând cont de forma feței, distanța dumneavoastră interpupilară și înălțimea pupilară. O ajustare bună garantează cea mai bună experiență vizuală posibilă.

Aberații

Privirea prin periferia lentilelor degresive poate duce la efecte nedorite denumite „aberații”. Acest efect de distorsiune poate apărea la marginea lentilelor datorită schimbării puterii optice, spre deosebire de lentilele monofocale. La început, aceste distorsionări pot provoca reacții adverse și disconfort. Cu lentilele degresive personalizate Interoptik, aceste efecte sunt reduse la minim, fiind aproape imperceptibile.

LENTILELE DEGRESIVE
INTEROPTIK

Interoptik proiectează şi dezvoltă lentilele degresive pentru o experienţă vizuală optimă atunci când lucrăm la birou. Estetică fără compromis şi o calitate a vederii ce se aproprie foarte mult de vederea naturală. Află mai multe despre lentilele noastre degresive.

GĂSEȘTE OPTICI PARTENERE