fbpx
Ochelari

OCHELARI MONOFOCALI

Aceștia au lentile unifocale ce oferă confort la o singură distanță și în general sunt folosiți pentru vedere clară la depărtare sau la aproape. Din păcate sunt încă mulți cei care cred în mitul că purtarea ochelarilor devreme afectează ochii. Nimic mai fals.

Persoanele care se confruntă inutil cu vedere încețoșată pentru o lungă perioadă de timp nu obțin nimic altceva decât dureri de cap și tensiune la nivelul gâtului. De aceea, la primul semn al scăderii vederii, trebuie să efectuezi un examen profesionist (refracție): baza pentru ochelarii tăi individuali și o viață mai relaxată.

OCHELARI PENTRU DISTANȚĂ

Sunt ochelarii folosiţi pentru activităţile care implică vederea de departe: la condus, pentru activităţi sportive, la plimbare sau la cinema.

Fie că problema ta este miopia, hipermetropia sau astigmatismul: lentilele personalizate Interoptik reprezintă soluția potrivită pentru vederea la distanță.

Perechea perfectă de ochelari trebuie să combine forma și funcția. Trebuie să reprezinte combinația ideală dintre design și materialul premium folosit. Estetica și tendințele sunt importante dar calitatea elementelor individuale rămâne decisivă pentru experiența ta perfectă.

 

OCHELARI PENTRU APROAPE

Sunt folosiţi pentru citit sau activităţi care implică vederea de aproape, până la 40-60 de cm. 

Elimină neajunsurile vederii de aproape cu o pereche bună de ochelari pentru aproape. Aceștia îți asigură focalizare optimă pentru ochi în timpul lecturii.

Indiferent la ce folosești ochelarii trebuie să acorzi atenție protecției UV optime pentru ochi. Noi la Interoptik producem o gamă largă de lentile pentru ochelari ce protejează în mod optim ochii împotriva radiațiilor UV. Pentru tine asta înseamnă: siguranță, indiferent de nuanță și culoare.

Ochelari inteligenți pentru un stil de viață multimedia.

Ochii noștri au fost dezvotați de natură pentru a privi la distanță. În noua era digitală în care trăim și ne desfășurăm activitatea, suntem forțați să privim foarte mult la aproape (citit, smartphone, calculator). 

Distanțele mici folosite la citit și schimbările dese ale unghiurilor dintre telefon și mediul înconjurător solicită ochii permanent. Tot mai mulți oameni se plâng de ochi obosiți, dureri de cap și de lipsa de concentrare și a atenției.

Cu ochelarii inteligenți cu lentile Relax de la Interoptik, ochii tăi sunt ajutați atunci când citesc. În partea inferioară a lentilei este poziționată o zonă de ajutor la citit. Aceasta ușurează adaptarea ochilor la distanțe diferite și  garantează o vedere relaxată și lipsită de oboseală.

vedere clară și aspect perfect

Indiferent la ce îi folosim, ochelarii potriviți trebuie să îmbine vederea clară cu aspectul perfect. Din 1992 avem grijă ca toate aceste aspecte să fie gestionate în tocmai pentru tine, fără compromis. În alegerea perechii de ochelari potrivite trebuie urmărite, pe lângă ultimele trenduri din modă, și cel mai important aspect: faţa ta. 

Noi urmărim producerea armoniei perfecte între lentile, ramă şi fizionomia ta. Lentilele și ramele, cele două componente decisive ale ochelarilor, sunt adaptate în mod special pentru tine și nevoile tale. Ochelarii tăi unici ți se potrivesc perfect, fiind produși pe baza măsurătorilor de înaltă precizie.

CU LENTILE ASFERICE

Lentilele multi-asferice Interoptik realizate cu tehnologie FreeForm sunt mai puțin bombate și mai subțiri decât cele clasice. Forma și dimensiunile acestor lentile le transformă în alegerea optimă pentru cei cu dioptrii mari. Mai ușoare, mai subțiri și reduc efectul de mărire vizuală a ochiului din exterior cu până la 30%

Ce este important În cazul lentilelor UNIfocale?

Lentilele potrivite

Cele mai bune lentile sunt cele produse individual pentru ochiul respectiv. Pe lângă prescripția ta individuală, în calculul și fabricarea lentilelor Interoptik adăugăm parametrii fiziologici cum ar fi forma feței, dimensiunile ramei, distanța interpupilară și obiceiurile tale individuale de vizualizare.

Tratamente antireflex

Pentru ca ochelarii să îți ofere vedere clară de durată, lentilele tale trebuie să aibă tratament antireflex. Acest strat de protecție invizibil îmbunătățește durabilitatea și proprietățile anti-reflectare a lentilelor. Datorită tratamentelor antireflex de înaltă tehnologie Quarz, lentilele Interoptik sunt mai rezistente la zgârieturi, resping murdăria, grăsimea și apa. Reduc totodată reflexiile enervante de lumină, asigurând o vedere neobstrucționată și clară pentru ochi.

Adaptați pentru confort

Pentru vedere perfectă, ochelarii trebuie adaptati optim nu numai ochilor, ci și formei feței și capului. Acest lucru te asigură că ochelarii sunt confortabili atunci când îi porți mult timp. Brațele ramelor trebuie ajustate optim de către opticianul tău pentru a lua în considerare nevoile tale individuale cu fiecare ramă.

LENTILELE UNIFOCALE
INTEROPTIK

Fiecare lentilă care pleacă din fabrica Interoptik este unică. Ca să putem îndeplini chiar și cele mai complicate cerințe individuale, specialiștii noștri cu peste 30 de ani de experiență folosesc doar tehnologie de ultimă generație.

GĂSEȘTE OPTICI PARTENERE