fbpx
OCHELARI

OCHELARI PENTRU CALCULATOR

Privitul pentru o perioadă lungă de timp la ecrane, indiferent că vorbim de laptopuri, calculatoare sau tablete duce la solicitarea ochilor şi obosirea acestora. Contrastul ridicat al ecranelor precum și zonele cu intensități foarte diferite ale luminii sunt foarte solicitante pentru ochi.

O altă provocare pentru ochii noștri este cantitatea nefiresc de ridicată de lumină albastră emisă de ecranele digitale. Aceasta poate conduce la dereglarea bioritmului cicardian, care este responsabil cu somnul liniștit. Privirea îndelungată a ecranelor seara, înainte de somn este contra indicată. 

DE CE NE "USTURĂ" OCHII?

Probabil vă întrebați de ce vă “înţeapă” ochii după folosirea îndelungată a calculatorului? Atunci când utilizatorul priveşte ecranul pentru perioade lungi, acesta clipeşte mai rar permiţând umezelii ochiului să se evapore.

Rezultatul este aşa numitul efect “ochi uscaţi” ce se manifestă în numeroase feluri: senzaţii de mâncărime, arsuri ale ochilor, privire înceţoşată, dublări ale imaginii, pete colorate în privire. 

 

CE SOLUȚII AVEM

Interoptik recomandă soluțiile adecvate pentru cei care privesc ecranele digitale mai multe ore pe zi. Acestea sunt reprezentate de filtrele P.C. pentru calculator, disponibile în cinci nuanţe odihnitoare precum și tratamentul antireflex BlueQuarz ExtraClar cu protecție la lumina albastră.

Ochelarii pentru calculator Interoptik măresc contrastul dintre culori, filtrează excesul de lumină albastră contribuind la un somn mai odihnitor. O vedere clară și un contrast mărit sunt esențiale în noua noastră viață digitală.

 

CONTRAST MĂRIT CU FILTRELE P.C.

Puteţi alege din 5 culori odihnitoare şi moderne

BROWN / GREEN / BLUE / ROSE / ORANGE

Alegerea nuanţei poate depinde de cantitatea de lumină naturală şi
artificială din mediul de lucru și de setările monitorului computerului.

Clipește mai des

Atunci când ochii îți sunt uscați este important să încerci să clipești mai des. Clipitul permite grăsimilor lubrifiante şi enzimelor produse de glandele de sub pleoapă să fie eliberate, prin aceasta reducând efortul ochilor.

Nu uita sa faci pauze scurte dar dese în care privești afară pe geam pentru a permite ochiului să privească și la altă distanță.

Filtre P.C.

Filtrele pentru calculator P.C. de la Interoptik sunt un sistem revoluţionar de filtrare ce măresc contrastul dintre culori.

Un contrast mărit facilitează sincronizarea vizuală între sistemul de punctare al ochiului şi sistemul de recepţionare a informaţiei vizuale.

Lumina albastră

Toate ecranele digitale emit lumina albastră în exces, aceasta putând sa ne deregleze bioritmul ce duce în final la incapacitea de a avea un somn liniștit.

Tratamentul antireflex BlueQuarz ExtraClar a fost special conceput pentru a oferi protecție la lumina albastră, pe care o filtrează.

Acesta poate fi aplicat pe lentile incolore sau poate fi combinat cu filtrele P.C. atât pe lentile unifocale cât și progresive sau degresive.

LENTILELE PENTRU CALCULATOR
INTEROPTIK

Interoptik proiectează şi dezvoltă soluții pentru cei care privesc mai multe ore pe zi la ecrane digitale. Indiferent că alegi un filtru P.C. cu efect de mărire a contrastului, un tratament antireflex cu protecție la lumina albastră sau combinația lor, cu lentilele Interoptik poți fi sigur că ai soluția perfectă.

GĂSEȘTE OPTICI PARTENERE