fbpx
OCHELARI

OCHELARI PENTRU CONDUS

O vedere bună în timpul condusului este foarte importantă pentru orice șofer, indiferent de condițiile de luminozitate, iar aceasta depinde de mai mulţi factori. Cercetările multiple arată că reflexiile deranjante pot reduce acuitatea vizuală a şoferului cu până la 30%, motiv pentru care este foarte important ca acestea să fie eliminate.

La 63% dintre șoferi le este teamă că vor fi orbiți atunci când șofează noaptea. Peste 300,000 de accidente în trafic sunt cauzate la nivelul Uniunii Europene în fiecare an ca urmare a vederii slabe. 7 din 10 șoferi seniori, care conduc fără ochelari acum, nu ar trece un test al vederii. Tu vezi bine când șofezi?

Când sunt utile lentilele pentru condus?

Pentru șoferii împătimiți care conduc mulți kilometrii sau pentru cei ocazionali, vederea bună înseamnă siguranță. Toți șoferii sunt familiarizați cu provocările pe care ochii trebuie să le depășească: faruri care orbesc și schimbarea condițiilor de luminozitate. Cu ochelarii pentru condus Drive de la Interoptik călătoria ta este mai relaxată și mai sigură.

DE CE DRIVE DE LA INTEROPTIK?

Pentru că au contrast mărit, ce se obține prin aplicarea unui filtru Drive 10% ce ajută în condiții dificile de iluminare. Acesta este combinat cu tratamentul antireflex special conceput pentru șoferi și optimizat pe lungimea de undă a farurilor cu LED și XENON. Aceste lentile pot fi folosite ziua dar și noaptea. În plus, acestea pot fi folosite și după ieșirea din mașină, ca și o pereche normală de ochelari. Pur și simplu poți folosi noi tăi ochelari de condus ca o pereche ideală de ochelari pentru întreaga zi.

Știați că filtrele de culoare aplicate pe lentile cu o intensitate de peste 20% nu mai pot fi folosite, prin lege, pentru conducerea pe timp de noapte?

 

CONTRAST SPORIT

Mărirea contrastului înseamnă în primul rând că șoferul va avea o vedere mai conturată și mai ascuțită, astfel va observa detaliile mult mai bine. Acest beneficiu devine deosebit de important atunci când condițiile de luminozitate scad, pe înserate, la amurg sau atunci când este înnorat.

reflexii reduse

Seara și noaptea, dar mai ales atunci când plouă, lumina farurilor reprezintă un real impediment pentru o vedere clară. Lentilele Drive de la Interoptik oferă reducerea reflexilor datorită tratamentul DriveQuarz ExtraClar special dezvoltat pentru șoferi.

Ce este important LA VOLAN

Lentilele potrivite

Cele mai bune lentile sunt cele produse individual pentru ochiul respectiv. Atunci când suntem la volan, este foarte important să avem vedere clară și să aproximăm corect distanțele. Lentilele trebuie să ne ofere libertate de mișcare a ochiului, să ofere vedere ascuțită la distanță dar în același timp să poți vedea fără restricții bordul, instrumentarul de bord și oglinzile retrovizoare.

Ziua și noaptea

Perechea perfectă de ochelari pentru condus trebuie să ne ofere contrast mărit și reflexii scăzute, atât ziua cât și noaptea. Atunci când plouă și este întuneric este cu atât mai important să reducem reflexiile deranjante cauzate de iluminatul stradal sau farurile mașinilor din trafic.

Tratamente antireflex

Pentru ca ochelarii să îți ofere vedere clară de durată, lentilele tale trebuie să fie depuse cu tratament antireflex. Acest strat de protecție invizibil îmbunătățește durabilitatea și proprietătile anti-reflectare a lentilelor. În cazul lentilelor pentru condus am dezvoltat un tratament special DriveQuarz ExtraClar.

Filtru polarizat

Pe timp de zi, atunci când șoseaua este udă și soarele se reflectă în ea, lumina se polarizează de pe suprafața orizontală a șoselei și este aproape imposibil să mai vezi clar. Acest efect poate fi eliminat prin aplicarea unui filtru polarizat în lentilă, filtru ce blochează lumina polarizată. Pentru tine asta înseamnă siguranță sporită. Aceste lentile sunt recomandate doar pentru timp de zi.

LENTILELE DRIVE
INTEROPTIK

Indiferent că ai nevoie de lentile doar pentru distanță sau de lentile progresive, ce îți oferă libertate atât la distanță cât și la aproape, acum le poți avea pe ambele în varianta Drive pentru condus. Contrast mărit, reflexii scăzute și libertate de mișcare pentru mai multă siguranță.

GĂSEȘTE OPTICI PARTENERE