PROGRESIVE EXCELIT PERSO

Excelit_Perso_Hero2

Lentile progresive asferice cu design progresiv personalizat pentru fiecare purtător ţinând cont de prescripţie şi distanţa pupilară. Acestea ofera zone vizuale largi care garantează acomodarea spontană, o vedere mai bună la aproape şi intermediar datorită inset-ului personalizat (descentrarea zonei de aproape faţă de zona de distanţă) si o reducere a aberatiilor prin eliminarea astigmatismului oblic. Fiecare lentilă Excelit Perso creată cu AOT (Atorical Optimization Technology ) este o lentilă unică, calculată individual şi specifică fiecarui client. Sunt disponibile in trei lungimi de progresie si pe o gama largă de materiale.

Pentru fiecare prescripţie obţinem aceeaşi calitate optică, progresivele Excelit Perso reprezentând un produs high-tech de încredere şi foarte sigur de recomandat, cu o rată maximă de acceptare.

DE CE EXCELIT PERSO?

Efortul pentru convergenţa depinde direct de distanţa pupilară de aceea inset-ul este personalizat pentru fiecare distanţă pupilară. Oamenii cu distanţe pupilare mai mari depun un efort de convergenţă mai mare faţă de oamenii cu distanţe pupilare mai mici, pentru a privi la aceeaşi distanţă.

Dacă această descentrare se face ţinând cont de distanţa pupilară a fiecărui purtător, poziţionarea zonei de aproape este corectă pentru toţi purtătorii, indiferent de diferenţele între distanţele pupilare.

Folosind optimizarea online cu ajutorul serverelor de mare capacitate, sistemul optic de raze este optimizat pe baza valorilor introduse. Altfel spus, lentila este compusă din câteva mii de lentile calculate în parte pentru fiecare unghi vizual sub care ochiul priveşte.

Principalele probleme reclamate în cazul lentilelor convenţionale (cum ar fi efectul Swim la progresive sau acuitate vizuală redusă la marginea lentilei) sunt aproape eliminate datorită optimizării pentru fiecare prescripţie în parte.

GĂSEȘTE OPTICI PARTENERE