PROGRESIVE EXCELIT UNIQUE 4K

Excelit_Unique_4K_Hero2

Cele mai performante lentile progresive Interoptik, realizate cu rezoluţie de înalt nivel. Designul Unique 4K este evoluţia avansată a designului individualizat de succes Unique şi are ca principală caracteristică folosirea unei rezoluţii mai mari în calcularea suprafeţei progresive.

Rezoluţia folosită în calcularea suprafeţei progresive este cu 30% mai mare decât la lentilele progresive obişnuite. Folosirea unei rezoluţii mai mari permite integrarea unei suprafeţe progresive mai mari în aceeaşi lentilă. Suprafaţa progresivă mai mare astfel obţinută dă posibilitatea unei poziţionări optime a aberaţiilor către periferia lentilei,
lărgind astfel zonele vizuale utile.

Această lărgire este cel mai puternic simţită în zona de intermediar, care devine mult mai largă (cu până la 6 mm) faţă de lentilele Unique echivalente. Alte avantaje obţinute prin folosirea unei rezoluţii mărite sunt reducerea şi mai mult a efectului swim, a aberaţiilor periferice şi creșterea clarităţii.

DE CE UNIQUE 4K?

Lentilele Unique 4K cu Max Resolution se caracterizează prin: cea mai mare rezoluţie folosită în prezent pentru calcularea suprafeţei progresive; zone cu aberaţii reduse şi poziţionate periferic; zona de intermediar mult mărită cu până la 6 mm în plus faţă de progresivele convenţionale.

 Beneficiile Unique 4K: vedere confortabilă la toate distanţele, cu un plus pentru intermediar; zone vizuale foarte largi; claritate ridicată şi detalii conturate; adaptare foarte rapidă; ajustarea ulterioară minimă; poziţionarea periferică a aberaţiilor acolo unde nu deranjează.

GĂSEȘTE OPTICI PARTENERE