fbpx

PROGRESIVE EXCELIT UNIQUE 4K​

Lentilă individualizată premium, ce oferă performanțe unice pentru cei mai exigenți purtători.

 

DE CE UNIQUE 4K?

rezoluȚie la UN alt nivel

Designul Unique 4K este evoluția avansată a designului individualizat de succes Unique, având ca principală caracteristică, folosirea unei rezoluții mai mari în calcularea suprafeței progresive.

Rezoluția folosită este mai mare decât la lentilele progresive obișnuite, aceasta permitând integrarea unei suprafețe progresive mai mari în aceeași lentilă.Suprafața progresivă mai mare astfel obtinută, dă posibilitatea unei poziționări optime a aberatiilor catre periferia lentilei, lărgind astfel zonele vizuale utile. Această lărgire este cel mai puternic simțită în zona de intermediar, care devine mai largă față de lentilele convenționale.

CÂND SUNT UTILE LENTILELE PROGRESIVE?

Ai un stil de viață activ și petreci mult timp în aer liber? Lucrezi deseori la laptop și îți place să citești mult? Indiferent că privești frumusețea mării, discuți cu un partener sau citești ziarul poți avea vedere clară la toate distanțele cu aceiași pereche de ochelari. 

Cu lentile progresive individualizate de la Interoptik nu mai trebuie sa schimbi intre două perechi de ochelari. Atunci cand vine vorba de vederea ta nu mai trebuie sa faci compromisuri. Acum poți vedea clar și ascuțit la orice distanță, avand zone vizuale confortabile.

Parametri
individuali

Realizată ținând cont de parametrii individuali ai fiecărui purtător - pentru clienții care își doresc progresive la cele mai bune performanțe

Free Form & Active Drive Polishing

Produsă folosind technologia Free Form cu procesul avansat Active Driven Polishing. Permite integrarea unei suprafețe progresive mai mari în aceeași lentilă

Optimizare atorică
AOT

Optimizarea atorică AOT și luarea în considerare a parametrilor individuali garantează zone vizuale largi pâna la periferia lentilei, în special în zona de intermediar

VEDERE OPTIMĂ LA TOATE DISTANȚELE
CU LENTILELE PROGRESIVE INTEROPTIK

Pentru mai multa libertate, lentilele progresive oferă vedere clară la toate distanțele. Creșterea progresivă a puterii generează anumite zone cu aberații poziționate la periferia lentilei. Cu lentilele progresive performante de la Interoptik ai garanția că zonele de aberații sunt reduse la minim și poziționate acolo unde te incomodează cel mai puțin. 

Beneficiile lentilei Unique 4K:

Design performant

Lentilele progresive convenționale sunt realizate folosind parametrii standard. Dacă parametrii purtătorului sunt diferiți de standard: 

Caracteristicile lentilei Unique 4K:

Lentilele progresive convenționale sunt realizate folosind parametrii standard. Dacă parametrii purtătorului sunt diferiți de standard: 

Vrei și tu ochelari cu lentilele Excelit Unique 4k?

Apasă butonul de mai jos, alege un optician partener aproape de tine și programează-te!

GĂSEȘTE OPTICI PARTENERE