fbpx

PROGRESIVE EXCELIT UNIQUE

Excelit_Unique_Hero2

Lentilele progresive de la Interoptik adaptate necesităţilor vizuale individuale. Lentilele Excelit Unique sunt individualizate ţinând cont de poziţia lentilei în faţa ochiului.

Unique – performanțe unice.
Având cel mai complex grad de individualizare, lentilele Unique oferă performanţe unice pentru cei mai exigenţi purtători. Suplimentar faţă de lentilele Perso acestea ţin cont de:
– fizionomie prin parametrii individuali (definesc poziţia lentilei în faţa ochiului)
– necesităţile vizuale prin designul individual (adaptat necesităţilor fiecărui purtător)

Lentilele Unique sunt cele mai moderne lentile individualizate de la Interoptik, produse folosind tehnologia FreeForm cu procesul avansat Active Driven Polishing. Optimizarea atorică AOT și considerarea parametrilor individuali garantează zone vizuale largi până la periferia lentilei. Pentru clienţii care sunt satisfăcuţi doar cu cele mai bune performanţe şi pun accentul pe performanţa oferită de noii lor ochelari.

Fiecare lentilă Unique ia în calcul combinaţia unică a prescripţiei şi a parametrilor purtătorului:
– unghiul pantoscopic PT (Pantoscopic Angle) reprezintă înclinaţia în plan vertical a lentilelor
– curbura ramei FFA (Face Form Angle) reprezintă unghiul dintre lentilele prinse în ramă
– distanţa vertex CVD (Corneal Vertex Distance) reprezintă distanţa între ochi şi lentilă
– distanţa pupilară PD (Pupilar Distance) este distanţa între pupile.

Folosind aceşti parametrii în individualizarea designului asferic se consideră poziţia reală a lentilei în faţa ochiului realizându-se astfel optimizarea
sistemului ochi – ochelari. Această optimizare garantează potrivirea 100% a corecţiei necesare ochiului, independent de rama aleasă.

DE CE EXCELIT UNIQUE?

 Design individual. Designul standard este un compromis. Acest lucru devine foarte clar atunci când sunt analizate cu atenţie necesităţile vizuale individuale. Un profesor va folosi cel mai mult vederea de aproape în timp ce un şofer va folosi cel mai mult vederea de distanţă, motiv pentru care la Excelit Unique vă dăm posibilitatea să individualizaţi designul pentru nevoile purtătorului. Pentru că fiecare purtător are alte aşteptări de la lentilele progresive pe care le poartă, aveţi posibilitatea de a alege între 3 tipuri de design. Tipuri de design. Prin cele 3 tipuri de design disponibile, acum puteţi să îi oferiţi clientului confortul maxim la distanţa pe care o foloseşte cel mai mult. Astfel acesta va fi foarte mulţumit cu ochelarii progresivi, iar confortul după o folosire îndelungata va fi superior. Pentru că fiecare purtător are alte aşteptări de la lentilele progresive pe care le poartă, aveţi posibilitatea de a alege între 3 tipuri de design (D – distanta, B – balansat si A – aproape) pentru o vedere relaxată, confort sporit şi performanţe maxime pe parcursul întregii zile. Un profesor va folosi cel mai mult vederea de aproape în timp ce un şofer va folosi cel mai mult vederea de distanţă, motiv pentru care lentilele Excelit Unique vă dau posibilitatea să individualizaţi designul pentru nevoile fiecare purtător in parte.

Designul este creat special pentru necesităţile persoanelor active si este destinat activităţilor dinamice, ce oferă atât stabilitate în imagini cât şi zone vizuale largi la distanţă. POZA DESIGN: Accentuarea zonei de distanţă. Pentru şoferi, sportivi, activităţi în aer liber. Reprezentant vânzari – designul Distanţă. Îşi petrece cea mai mare parte a zilei conducând maşina spre diferiţi clienţi, privind mult la depărtare. Zona de aproape este folosită rar şi pentru scurt timp, pentru preluarea unei comenzi sau consultarea unei hărţi. Clientul priveşte cel mai mult la depărtare şi are nevoie de lentile cu zona de distanţă foarte largă şi un efect swim redus.

Designul este unul echilibrat si a fost dezvoltat pentru persoanele care utilizează toate cele trei zone vizuale: distanţă, aproape şi intermediar. Confortul vizual maxim este garantat fie că citiţi, gătiţi sau conduceţi o maşină.  Pentru utilizarea zilnică, oferă echilibru optim între cele trei zone vizuale.  Clientul îşi petrece cea mai mare parte a timpului proiectând în birou, conduce de la un şantier la altul sau participă la şedinţe cu beneficiari. Acest client utilizează frecvent toate cele trei distanţe, inclusiv distanţa de intermediar. Are nevoie de o zonă intermediară largă şi confortabilă cu un efect swim scăzut datorită folosirii timp îndelungat a distanţelor medii.

Designul Aproape este conceput pentru cei care doresc vedere perfectă la aproape şi intermediar. Acest design se potriveşte perfect persoanelor care lucrează mult la calculator şi în interior. POZA DESIGN: Accentuarea zonei de aproape. Pentru folosirea în special în interior sau la postul de lucru. Profesor – designul Aproape. Clientul petrece cea mai mare parte a zilei privind la aproape, la citit şi scris. Foloseşte zona de departe rar, să conducă de la şcoala acasă, sau la televizor. Acest purtător are nevoie de o zonă la aproape largă şi confortabilă cu un efect swim scăzut şi doreşte un unghi de privit mic (la înclinarea verticală a capului) pentru citit.

GĂSEȘTE OPTICI PARTENERE