PREȚ PROMOȚIONAL

În perioada 1 iunie 2021 – 31 august 2021, la comandarea unei perechi de lentile de soare cu dioptrie Interoptik sau a unei perechi de lentile de soare cu dioptrie Rodenstock beneficiezi de discount din preţul de achiziţie!

Citește mai jos pentru a afla condițiile promoției.

Colorare Standard
Depunere Oglindă
INTEROPTIK

La comandarea unei perechi de lentile de soare cu dioptrie INTEROPTIK beneficiezi de discount din preţul de achiziţie!

Promoţia este valabilă pentru toate lentilele Interoptik (monofocale, degresive sau progresive), stoc sau reţetă, care sunt disponibile cu tratament de Colorare Standard sau Depunere Oglindă.

Perfalit Polarized
ColorMatic IQ®️ Sun 2
Colorare Solitaire®️
Depunere Oglindă
RODENSTOCK

La comandarea unei perechi de lentile de soare cu dioptrie RODENSTOCK beneficiezi de discount din preţul de achiziţie!

Promoţia este valabilă pentru toate lentilele Rodenstock (monofocale, degresive sau progresive), stoc sau  reţetă, Perfalit Polarized, ColorMatic IQ®️ Sun 2 sau pentru lentilele care sunt disponibile cu tratament de Colorare Solitaire®️ sau Depunere Oglindă.

NuPolar®️
DriveWear®️
NuPolar®️ Gradient
Transitions®️ XTRActive Polarized

La comandarea unei perechi de lentile de soare cu dioptrie beneficiezi de discount din preţul de achiziţie!

Promoţia este valabilă pentru toate lentilele (monofocale, degresive sau progresive), stoc sau reţetă, NuPolar®️, DriveWear®️, NuPolar®️ Gradient sau Transitions®️ XTRActive Polarized.

Campanie valabilă în perioada 1 Iunie 2021 - 31 August 2021

Promoţia este valabilă pentru toate lentilele Interoptik şi Rodenstock (monofocale, degresive sau progresive), stoc sau reţetă, care sunt disponibile cu tratament de Colorare Standard, Depunere Oglindă, Colorare Solitaire®️, ColorMatic IQ®️ Sun 2 și pentru lentilele NuPolar®️, DriveWear®️, Polarized, NuPolar®️ Gradient și Transitions®️ XTRActive Polarized.

Pentru lentilele aflate în promoţie nu se mai aplică alte discounturi.

GĂSEȘTE OPTICI PARTENERE