PREȚ PROMOȚIONAL

În perioada 1 decembrie 2021 – 28 februarie 2022, la comandarea unei perechi de lentile progresive Interoptik sau a unei perechi de lentile progresive Rodenstock, primești bonus o pereche de lentile degresive pentru birou Interoptik sau Rodenstock!

Citește mai jos pentru a afla condițiile promoției.

Excelit Unique 4K
Excelit Unique
Excelit Perso
INTEROPTIK

La comandarea unei perechi de lentile Excelit Unique 4K, Excelit Unique sau Excelit Perso, primești BONUS o pereche de lentile degresive pentru birou Office Free 1.50 cu tratament antireflex SuperAR Clean!

Promoţia este valabilă pentru toate lentilele progresive Interoptik din gama enumerată mai sus.

Impression FreeSign®️ 3
Impression®️ 2
Multigressiv MyLife®️ 2
Multigressiv MyView®️ 2
ColorMatic IQ®️ 2
RODENSTOCK

La comandarea unei perechi de lentile RODENSTOCK progresive Impression FreeSign®️ 3, Impression®️ 2, Multigressiv MyLife®️ 2 sau Multigressiv MyView®️ 2, primești BONUS o pereche de lentile degresive pentru birou Progressiv Ergo®️ 2 1.50 cu tratament antireflex Supersin!

Promoţia este valabilă pentru toate lentilele Rodenstock din gama enumerată mai sus.

Campanie valabilă în perioada 1 Decembrie 2021 - 28 Februarie 2022

Promoţia este valabilă pentru toate lentilele Interoptik şi Rodenstock din gama Excelit Unique 4K, Excelit Unique şi Excelit Perso, Impression FreeSign®️ 3, Impression®️ 2, Multigressiv MyLife®️ 2, Multigressiv MyView®️ 2.

Pentru lentilele aflate în promoţie nu se mai aplică alte discounturi.

Pentru a beneficia de lentilele bonus, acestea trebuie comandate împreună cu lentilele progresive, putând avea dioptrii diferite. În momentul realizării comenzii specificați și perechea de lentile aferentă ca bonus. Lentilele bonus pot fi comandate cu alte tratamente antireflex, alți indici de refracție sau altă categorie din gamele Ergo 2 și Office disponibile în oferta de lentile lnteroptik – Rodenstock. În acest caz se va factura diferența.

GĂSEȘTE OPTICI PARTENERE