PREȚ PROMOȚIONAL

În perioada 1 iunie 2021 – 31 august 2021, la comandarea unei perechi de lentile Interoptik cu tratament cu BlueQuarz ExtraClar, SuperBlue ExtraClar sau a unei perechi de lentile Rodenstock cu tratament Solitaire®️ Protect Balance 2 beneficiezi de discount din preţul de achiziţie!

Citește mai jos pentru a afla condițiile promoției.

BlueQuarz ExtraClar
SuperBlue ExtraClar
INTEROPTIK

La comandarea unei perechi de lentile cu tratament cu BlueQuarz ExtraClar sau SuperBlue ExtraClar beneficiezi de discount din preţul de achiziţie!

Promoţia este valabilă pentru toate lentilele Interoptik (monofocale, degresive sau progresive), stoc sau reţetă, care sunt disponibile cu tratament BlueQuarz ExtraClar sau SuperBlue ExtraClar.

Solitaire®️ Protect Balance 2
RODENSTOCK

La comandarea unei perechi de lentile RODENSTOCK cu tratament Solitaire®️ Protect Balance 2 beneficiezi de discount din preţul de achiziţie!

Promoţia este valabilă pentru toate lentilele Rodenstock (monofocale, degresive sau progresive), stoc sau  reţetă, care sunt disponibile cu tratament Solitaire®️ Protect Balance 2.

Campanie valabilă în perioada 1 Iunie 2021 - 31 August 2021

Promoţia este valabilă pentru toate lentilele Interoptik şi Rodenstock (monofocale, degresive sau progresive), stoc sau reţetă, care sunt disponibile cu tratament BlueQuarz ExtraClar, SuperBlue ExtraClar şi Solitaire®️ Protect Balance 2.

Pentru lentilele aflate în promoţie nu se mai aplică alte discounturi.

GĂSEȘTE OPTICI PARTENERE