fbpx

UNIFOCALE OPTIM FREE

Optim_Free_Hero2

La locul de muncă, ochii sunt obligati să priveasca des la distanțe diferite, de la birou, la monitor și catre colegi. Acest lucru poate fi obositor: privirea indelungata la ecrane duce la ochi uscați, dureri de cap sau tensiune.

Soluția: ochelari de birou cu lentilele Office de la Interoptik. Acestea sunt adaptate la mișcările și distanța dvs. obișnuite de vizualizare și astfel ușurați ochii și presiunea asupra posturii voastre. Ai mai multă energie pentru lucruri mai importante. Relaxat la calculator cu ochelarii de birou Interoptik.

DE CE OCHELARI MULTIFOCALI CU LENTILE PROGRESIVE?

Ochii noștri se schimbă pe măsură ce îmbătrânim. Aceasta înseamnă că in jurul varstei de 40 de ani, lentila ochilor nu mai este la fel de elastică. Devine din ce în ce mai dificil pentru ochi să comute între vederea apropiată și distanța – ochii au nevoie de ajutor. Ochelarii cu lentilele progresive sunt soluția ideală pentru că oferă vedere clară la toate distanțele și te scutesc de sarcina enervantă și incomodă de a schimba ochelarii.

CÂND SUNT UTILE LENTILELE PROGRESIVE?

Ai un stil de viață activ și petreci mult timp în aer liber? Lucrezi deseori la laptop și îți place să citești mult? Indiferent că privești frumusețea mării, discuți cu un partener sau citești ziarul poți avea vedere clară la toate distanțele cu aceiași pereche de ochelari. 

Cu lentile progresive individualizate de la Interoptik nu mai trebuie sa schimbi intre două perechi de ochelari. Atunci cand vine vorba de vederea ta nu mai trebuie sa faci compromisuri. Acum poți vedea clar și ascuțit la orice distanță, avand zone vizuale confortabile.

VEDERE OPTIMĂ LA TOATE DISTANȚELE
CU LENTILELE PROGRESIVE INTEROPTIK

Pentru mai multa libertate, lentilele progresive oferă vedere clară la toate distanțele. Creșterea progresivă a puterii generează anumite zone cu aberații poziționate la periferia lentilei. Cu lentilele progresive performante de la Interoptik ai garanția că zonele de aberații sunt reduse la minim și poziționate acolo unde te incomodează cel mai puțin. 

Ce este important În cazul OCHELARILOR progresivI

Adaptarea

În anumite cazuri, trecerea la lentile progresive poate necesita timp. Dar, odată cu timpul, vă antrenați vederea și puteți privi în mod normal la distanța dorită.

În cazul lentilelor progresive Interoptik, perioada de adaptare este foarte scurtă, comparativ cu lentilele tradiționale, ceea ce înseamnă că beneficiați de vedere perfectă la toate distanțele, din primele momente de purtare.

Ajustarea

Ochelarii progresivi trebuie să fie poziționați perfect: nu trebuie să se miște sau să alunece pe nas atunci când vă deplasați. Opticianul dumneavoastră va ajusta rama și va centra lentilele progresive Interoptik ținând cont de forma feței, distanța dvs. interpupilară și înalțimea pupilară. O ajustare bună garantează cea mai bună experiență vizuala posibilă.

Aberații

Privirea prin lentila progresiva în combinație cu mișcările naturale ale ochiului pot duce la efecte nedorite de „aberații”. În plus, un efect de distorsiune poate apărea către periferia lentilei datorită schimbării puterii optice, spre deosebire de lentilele monofocale. Aceste distorsionări pot provoca reacții adverse, cum ar fi dureri de cap. Cu lentilele progresive personalizate Interoptik, aceste efecte sunt reduse la minim, fiind aproape imperceptibile.

LENTILELE PROGRESIVE INTEROPTIK

Interoptik proiectează şi dezvoltă lentilele progresive personalizate pentru o experienţă vizuală optimă. Estetică fără compromis şi o calitate a vederii ce se aproprie foarte mult de vederea naturală. Atunci când se prelucrează suprafaţa lentilei nu se iau în considerare doar datele prescripţiei dumneavoastră ci şi informaţii despre rama pe care aţi ales-o şi despre fizionomie.

GĂSEȘTE OPTICI PARTENERE